Saçma konularda bugün Şka bir yana hiç deneyen oldu mu acaba araçları kumandayla en fazla kaç metreden açıp kapatabiliyorsunuz? Evin içinden basınca sokağın köşesinde algılayan araç var mı? Acaba rekor hangi marka model de?
En son ön camın dibinden de almayınca, kumanda pilini değiştirdim. En iyi o zaman sinyal mesafesi ölçmüştüm. Cenmax alarm kumanda 20-22_m kadardı. Not: Bizim oğlanın akülü arabasının kumandası bile 50-60_m den alıyor.
Eski aracımda sonradan takıtırdığım alarm/merkezi kilit ile 250 metre açık alan rekorum var. İstanbuldaki çok büyük alışveriş merkezlerinin otoparklarında parkettiğim yerin numarasına ile bakmazdım. Aynı araç 4. kattaki evden, arada 3-4 duvar olmasına rağmen kapıları açıp kapıyordu. Şimdiki aracımda ise 10 metreden zor alıyor.
Sustalı anahtar kumandasında 200 metre civarında. dükkan kepenk kumandasinada kopyalamistim aracın kumandasini onun üzerinde kısa bir anten var gündüz denedim açılıp kapandığını göremedim. Gece denedim sinyaller görünüyor diye 400 metreyi buluyor gibi. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi