Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

uzaktan kumanda ile kapı açmak

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda altay.555 tarafından 23 Nisan 2010 tarihinde açılan konu

1. altay.555

altay.555 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar merhabalar
    bende 2008 model accent era var. çok sık yapmasada ara sıra uzaktan kumanda ile aracımın kapılarını açmak istediğimde kapılar açılmıyor. bir süre sonra tekrar denediğimde bu sefer açılıyor. bu konuda bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

2. Olcay

Olcay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    olcay pas
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    kumandanın pili ne durumda
    Düzenleyen : olcay pas

3. shadow-ca

shadow-ca Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Selam
    aracınıza uzaktan kumanda sonradan takıldı ise alarmın merkezi kilit motor ayarını kontrol ettirin,bide kumandalar verici ve trafo yakınında kullanıldığında'da iletişimi kestiği biliniyor bilginiz olsun saygılar..

4. altay.555

altay.555 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yedek anahtarlada denedim aynı problem oluyor.

5. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Çevredeki araçlarda etkilermi bunu

6. İsmail ÇINAR

İsmail ÇINAR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Pilleri zayıflamış olabilir.. istinyeanahtar isimli kullanıcı arkadaşımızla itibata geçin size detaylı bilgi verecektir.
    istinye anahtar murat GSM : 0532 486 39 48

7. altay.555

altay.555 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    pillerin zayıflamış olması ihtimali düşük çünkü yedek anahtarda da kapılar açılmıyor.aracın çevredeki başka bir durumdanda etkilenmeside zor çünkü farklı zamanlarda farklı yerlerde başıma bu durm geldi,birde kumanda aracın kendi orjinel kumandası

8. İsmail ÇINAR

İsmail ÇINAR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aradınızmı Murat kardeşimizi o bu konularda bilgilidir..

9. efe34

efe34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşım o sorun bendede vardı kapıyı açma tuşuna basıyordum açmıyordu 2 3 denemeden sonra açıyordu pilini değiştirdim sonra düzeldi

10. YUSUFURAS

YUSUFURAS Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba bende böyle bir konu açmak için arama yapıyordum tesadüfen rastladım konuya. Bugün Eskişehir de hava güneşliydi. aracımı öğlen saatlerinde 4-5 saatliğine açık alana park ettim . Geldiğimde kumanda çalışmıyordu. Piller sağlam çünkü öğlen park ettiğimde yaklaşık 50 metreden kontrol ettim kilitleyip kilitlemediğimi hatırlayamadığım için.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif Daha önceden duymuş fakat önemsememiştim. Güneş altında bırakılan Eralarda böyle problem olabiliyormuş. altay dostum problem sürekli güneş altında bıraktığın zamanlarda mı gerçekleşiyor?

11. efe34

efe34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar yanlız eğer aracın yakınında radyo verici si varsa o zaman uzakdan kumarnda tutukluk yapabiliyormuş bunuda servis sölemişti

12. YUSUFURAS

YUSUFURAS Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  13. hakkans

hakkans Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    gecen yaz en az 4- 5 kez başıma geldi. kumanda dibinde dursanda açmıyo. hatta yol yardımı aradım. yol yardım beni en yakın servise bağladı. servisteki elemana kapımın açılmadığını söyledim. bana sol çamurluğun orda durup açmamı söyledi. yok olmadı en az 10 dakka 15 dakka uğraştım yedek anahtar filan kar etmedi. son olarak manuel açmak kaldı. manuel açıncada alarm ötecek diye bekliyordum ama manuel olarak kapıyı açtım. sadece sürücü kapısı açıldı. diğer kapılar kapalı kaldı. ama alarm malarm çalmadı. yazın izmirin denizlinin güneşini yiyince böle oldu. serviste bilgisayarada bağlandı ama bi problem bulamadılar.

14. istinyeanahtar

istinyeanahtar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    oktay akkaya özen-iş istinyeanahtar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Selamlar. Arkadaşlar Anahtarlar Aracın Orjinali ise ikisi Birden Aynı Sorunu veriyorsa Aracın Alıcısından Kaynaklanır. Sonradan Takma Alarm ve Aç Kapa Sistemlerinin iki Adet Kumandası Aynı Sıkıntıyı Veriyorsa Takılan Aç Kapa Sisteminin Beyninin Kontrol Edilmesi gerekiyor. Tek Anahtarda Sorun var Yedeği Normal ise Pil Zayıftır. İsmail Abicim Selamlar.

15. hakkans

hakkans Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    peki durum şöyle oluyosa neyden kaynaklıdır: aracı iki anahtada açmıyo kumanda ile sonra arabayı anahtarla açıp içeriye girip kontağa takıp camları indirdikten sonra içerideki sıcak hava çıkınca tak diye açılıyorsa sebeb nedir acaba?

16. CaGaTaY

CaGaTaY Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aynı olay benimde başıma bir kaç defa geldi. kapıyı anahtarla açınca sadece şöför kapısı açılıyor. ama arabayı çalıştırdıktan sonra düzeliyor
    Düzenleyen : cagatay58

17. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Galiba akünüz bitmek üzere xD.Kitlediginizdede kapıtların yarısı açık yarısı kapalı oluyorsa akünüz bitmiş demektir.

18. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    benim sağ kapımın kilidi bozuktu motorunda sorun varmıs usta şahinlere takılan motordan takmıs bu seferde arka kapılarım da sorun oldu kumandada kitlemeye bastığımda acılıp kapanan dil yarıda kalıo tam kitlemio yada acmıo yarıda kalıo ama araba calısıkken denediğimde bütün kapılar calısıo kitlemede açmadada sorun yok sanırım akü zayıfladığı için bu problemi yapıo baska bi acıklaması yok gibi düsünüorum sizce????

19. Sin@N

Sin@N Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaslar o sorun açma kapama+beyinden kaynaklanıyor
    kumandadan kapıların acılmaması ve manuel acıldıgı takdırdede alarm ötmüyorsa 100% alarm beynıdır boşuna kumandanızın pili ile oynamayın eger kumanda orjınal ise yetkılı servıse eger sonradan takılan bir alarm kumandası ise alarmı taktırdıgınız yere baş vurun belkı beyınde oksıtlenme olmuş olabılır yada gunesli havalarda sıcaktan oluşan nemden oluşabılır yada çok ufak bır beyine giren soket oynamış olabılır..
    hiç açılmıyorsa sorun buyuk olabılır beyın yanmış olabılır ama arasıra açılmıyorsa bir an önce gosterın derim sonra daha buyuk sonuclar dogabılır alarm beyni yanması şase yapması gibi

20. gargi_amca

gargi_amca Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    henüz dün başıma geldi. aracımı 1.yıl bakımından cıkarmıştım geri dönüyordum. yol kenarı bir tesiste durdum. aracımın kapısı bir türlü uzaktan kumanda ile kilitlenmedi. aracın başında cebelleştiğimi gören bir görevli geldi. "beyfendi burada verici var ve bu sorun bazı araçlarda yaşanıyor" dedi. bende anahtarla kilitledim. tabiki geri gelince buseferde açılmadı. yine anahtarla açtım ve alarm sesiyle boğuştum. akabinde oradan uzaklaşınca o sorunda kalmadı..

Bu Sayfayı Paylaş