Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Uzaktan kumanda değişimi

'Elektrik & Elektronik Sistemler Sorun Ve Çözümleri' forumunda master006 tarafından 2 Kasım 2015 tarihinde açılan konu

1. master006

master006 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,922
    Ad Soyad:
    M
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    PSA
    Benim aracımda uzaktan kumanda sistemi mevcutmuş ama kumandanın yıpranmasından dolayı kumanda öylece bırakılmış anahtarla açıp kapatıyorum. Kumanda eskiden sadece kapatma işlemi yapıyordu fakat artık onu da yapmıyor, açma ve kapatma tuşlarına basınca ışık yanıyor, piline baktırdım sorun yokmuş. Değişmesi gerekiyor dediler buna da 100 lira fiyat çıkardılar. Fiyat normal mi? Eski kumandayı bi' şekilde çalıştırmanın başka yolu yok mu?

2. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,093
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Hocam benimde alarmın kumandasından yapıyorum aç/kapayı , kumanda fiziki olarak bayağı yıprandı nikelajları döküldü bende kumandanın dışını değiştirmek istiyorum ama bir çözüm bulamadım , kilitçilerden başlayarak bir araştıracağım genel olarak kilitçiler yapıyor bu tür işleri sanırım bir boş üç tuşlu kabın içine elektronik aksamı yerleştirmek gerekiyor , buda ustalık istiyor.

iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.

3. elsidi

elsidi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    23
    Ad Soyad:
    Yaşar Soy
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    Kumandalar nemden ve aşırı sıcaktan etkilenirler eğer nemden etkilenmiş ise saç kurutma ile ısıtarak denemelisiniz Eğer fazla sıcakta kalmış ise o zaman soğuk ve birazda nemli bir ortamda bir hafta veya bir ay gibi bekletmelisiniz Üçüncü bir yol pilinin bitmemiş olduğunu söyleselerde pilini satıçısına güvendiğiniz bir pil satıcısından yenilemeniz (değiştirmeniz) Sizi yeni bir kumanda satın almaktan kurtarabilir Seçim sizin

4. <<bülent>>

<<bülent>> Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,905
    Ad Soyad:
    Bülent Nur
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Işık yanıp işlev yapmıyorsa metal disk kristali sorunlu olabilir, değiştirip denmekte fayda var.

Bu Sayfayı Paylaş