Arkadaşlar merhaba. 2010 model i20 aracımın anahtardan kilitlediğim ya da açtığım zaman aracın ışıkları yanıp sönmüyor. normalde yanması gereken ışıklar (parklar ) yanıyor ama uzaktan kumanda ile aracı kiltlediğimde ya da açtığımda ışıklardan iç tepki yok. sizce sorun nerededir.
Aracın garantisi varsa Hiç kimseye tamir ettirmeye çalışmayın bence direk olarak servise gidip baktirin GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
4 kapı, bagaj ve kaput swicini kontrol ettirin. önce kendiniz hepsini tek tek açıp iyice kapatın ve kilitlemeyi deneyin..
Aracın garantisi yok. o yüzden yetkili servisle de uğraşmak istemiyorum adamlar yakaladı mı bir güzel seviyorlar.
swicler kapıların direklerinde, kaput swici ise tam kapanma kısmındadır.. swicler kapıların direk kısmında ilaç fitili gibi gözükür, kaputunki ise madeni para büyüklüğünde siyah bir aparattır..
Arkadaşın dediği gibi bunların birinin aralık kalması buna sebep olur bir arıza değildir. kapı sviçlerini basıp bırakarak göstergeden takip edin belki biri arızalanmış olabilir birinn yardımıyla kaput(bunun göstergesi yok) ve bagaj için aynısını yapın. Bir kere kaput sabitleme çubuğunu tam yerine oturtmadan koyduğumdan kaput düştü çubuk kaput svicinin monte edilen parçayı yamultmuş (kolay esniyor) dediğiniz gibi olmuştu.
Arkadaşlar hepsini kontrol ettim kapı ve bagajlarda sıkıntı yok. yanlız kaputta switch tarzı birşey bulamadım. kaput bölümünün fotoğrafını ekliyorum. orada dediğiniz gibi siyah bir para şeklinde parça var ama onda hiçbir elektronik bağlantı yok.