Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

uzaktan kumanda arızası

'Arıza Tespit Bölümü' forumunda düzce81 tarafından 27 Haziran 2014 tarihinde açılan konu

1. düzce81

düzce81 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    ersen apaydın
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    merhaba arkadaşlar,

bir ay önce 1,6 2003 model admira aldım. şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

1- bu modellerde orijinal uzaktan kumanda var mı ? servisten bana olmadığını söylediler fakat araçta orijinal kumanda var.

2- aracım kumanda ile açılıyor fakat kilitlemiyor. dörtlüler yanıp sönüyor sağ kapı açılacakmış gibi geriye kasılıp bırakıyor fakt kilitlemiyor. araçta kotak takılı iken kapıları açınca sağ kapı üç defa saydırıyor. araç anahtarla kilitleniyor açılıyor hiçbir sorun olmuyor. sağ kapı motoru orijinal değil benden önceki sahibi pahalı diye yan sanayi taktırmış.

3- belirsiz saatlerde korna birden çalmaya başlıyor ve aracı açıp direksiyona dokununcaya kadar da durmuyor.?

4- ön kaputun altındaki siviçi kapatacak kaputun üzerinde olması gereken plastik tampon yok bir sorun çıkarır mı. yada yukardaki arızalarla bir alakası var mı?

çok sordum biliyorum fakat hem sitenin hem de hyundaı çok yenisiyim.

iyi akşamlar

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,971
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Forumda sorduğunuz konuyla ilgili çok fazla bilgi var. Lütfen arama yapmadan başlık açmayın. Kumanda kesinlikle orjinal değil.

Bu Sayfayı Paylaş