19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

uzaktan kımanda ve cam kaldırma modülü yardım

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda firari83 tarafından 13 Haziran 2010 tarihinde açılan konu

1. firari83

firari83 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley19.gif
    2005 model acccent admirem var arabama uzaktan kumnda bağladım alarm değil sadece uzaktan kapıları açığ kapıyor.

şimdi bir de cam kaldırma modülü taktım. Ama....

1-kumanda bazen arabanın dışında çalışmıyo içinde çalışıyor yani dışardan kumandayla kapıyı açmaya çaluışıyorum açmıyor. anahtarla açıyorum arabaya oturuyorum kumanadaya basınca açıyor.

2- cam kaldırma modülünü taktıktan sonrakontağı kapatıkatan sonra benzin ve hareret ibresi geri düşmüyor. sanki kontak açıkmış gibi ortada duruyor. (tahminim cam kaldırma modülünden kontaktan gelen bi kablo var ondan kontağa geri elektrik gidiyor.)

3- arabadabütün sigortalar sağlam bagaş içi ve tavan lambası yanmıyor

YARDIMMM

2. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    benim 97 model accentimde de kontağı kapattıktan sonra hararet ve yakıt göstergesi aşağı inmez. bunun uzaktan kumandayla alakası olduguna emin misiniz, yani daha önce kontağı kapatınca aşağı iniyor muydu? motor kapalıyken yağ lambası, şarj lambası yanmıyorsa kontak açık değildir.
    birinci sorun da ya arabaya monte edilen kumanda merkezinin anteninin kopuk olmasından ya da uzaktan kumandanın pilinin bitmiş olmasından kaynaklanır?

3. firari83

firari83 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ilginiz için teşekür ederim 2 soruyaa verdiğiniz cevap muhtemelen doğru olabilir. ama 1 soruda ki sorumda şöyle bir durum var kontağı açınca tıkırt diye bi ses geliyor ibreler aşağı iniyor hatta sadece benzin ve hararet değil devir ibresi bile 700 devirde takılı kalıyor...

Bu Sayfayı Paylaş