Hocam kış yaklaşıyor kış içinse hiç kış lastiği ile işim olmuyor Akdeniz bölgesinde olduğum için ancak , 4 mevsim için michelin öneririm yok çok pahalı gelirse petlasa da bakabilirsin. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi
Bayramın 2. gün ön lastiğim patladı,tamir olmayacak şekilde yanaktan yarıldı. 2 yıl önce 4 lastik yokohoma marka lastik almıştım.Çokta memnundum. Mersinde bu markayı maalesef satan yer yok,ön lastik olduğu için farklı iki marka olmaması gerekiyormuş 2 adet 175X65R14 lastik alacağım,fiyatlar 120-220 tl/adet arasında değişiyor. Petlas 120-130 tl Michelin 175-210 tl Bridgestone 160 tl Lassa 155 tl Lassa Greenways diye bir modeli var,sanırım bundan alacağım,kullanan arkadaş varsa michelin yerine lassa almayı düşünüyorum...
Bana kalırsa michelin hatta 4 adet al olsun bitsin. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi
185 de biraz lastik genişler , yağışlı havalarda daha çok malzeme atar arkaya ama yol tutuşu artar diğer yandan yanağı 60 a düşürürsen yere 1-2 cm alçalırsın altı temas etmezse sorun olmaz. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu goodyear marka lastikleri neden kimse önermiyor acaba iyi lastik değilmi acaba? ben seneye almayı düşünüyorum şahsen
2 hafta önce sıfır ayarında 4 adet lassa greenways taktırdım çıkma..ondan önce diş derinliği gayet iyi olan ama yanaklardan miadını doldurmuş michelin vardı zıplatıyordu fren tutuşu zayıftı lassa greenways tavsiye ederim 35psi hava bastım ses,fren,yol tutuş michelinden iyi ayrıca tümseklerde zıplatmıyor ve de yola yapıştığını hissediyorsun..michelin gibide ötmüyor virajlarda..tek korkum çıkma olduğundan ufak tefek sürtmeden dolayı kusurları korkum vardı ama boş ve yüklü bastım.Allah'a şükür sıkıntım olmadı 550 km yol gittim şimdilik. tavsiye ederim greenways..ebat 175*65r14 82h
sanırım toplumun alışkanlığı... bende goodyear ı halen araştırıyorum... michelin goodyear Continental bunlar tercih sıram gibi ... ama yüzde 90 michelin olacak... goodyear için yanakların ince olduğu çabuk balon yaptığını falan söylüyorlar tabi bunu michelin ve Continental içinde diyen var... ben lastik etiket değerlerine bakıyorum ve en yakın olan michelin enerhy saver plus modeli...
Nokian veya Continental tavsiye ederim.İnternette fiyat araştırması yapılabilir. 2015 üretim yıllıları bazen daha ucuz olabiliyor
param yetiyorsa her zaman good year alırım. çok kullandım, çok iyi lastik. michelin, Continental ve goodyear'ı aynı fiyata bulunca da yine good year alıyorum. yokohama aldığım getz'de vardı, ben bu kadar kötü lastik görmedim. çin malları da dahil. 4 lastiğin 2si balon yaptı.
İlk olarak amcamın önerisi ile Elantrama sıfır olarak almıştım good year efficient grip performance serisi lastikleri çok hoşuma gitti, şimdiki lineama da hiç düşünmeden aldım çok memnunum. Amcamda son 3 aracına sıfır olarak aldı, oda çok memnun. Hiçbir olumsuzluğunu görmedim. Yumuşaklığı, sessizliği ve yakıt tüketim değerleri cabası. Goodyear'ı sevmeyen ben görmedim şahsen.
Eskiden lastik denilince , goodyear, fısk , uniroyal vs vardı çocukluğumuzda ve herkes goodyear almaya bakardı , artık devir değişti yeni markalar çıktı. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi
otomobil lastiğini keşfeden firma Continental, o da iyi marka, Continental, goodyear, michelin alıp da pişman olan görmedim. hepsi de hakkını veriyor. maddi durum izin veriyorsa bu üçünden birini almak lazım.