Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Uygun Cam Filmi İstanbul Anadolu Yakasında...

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda mesutceyhan85 tarafından 29 Temmuz 2010 tarihinde açılan konu

1. mesutceyhan85

mesutceyhan85 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar Siyah Accent Era aracıma cam filmi yaptırmak istiyorum.200 liraya kadar çıkabilirim.Bu paraya llumar taktırabilir miyim?Llumar dan başka llumar kalitesine yakın ne marka önerirsiniz?En önemlisi işçiliği iyi bi yer söylerseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

2. gölge_23

gölge_23 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    usta nerde oturuyorsun ?

3. mesutceyhan85

Alınan Beğeniler:
    0
    ataşehir.ama bostancı falan olabilir.200 liraya kadar llumar bulamam heralde oparaya.

4. Hasan D.

Hasan D. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    Hasan DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Geçen sene sonax'ta llumarcektirecektim muayne yüzünden geri kalmıştı,biraz pazarlık falan yapmıştım ön cam a çekilmeyecekti birde sunroof olmadığı için oda yoktu 270 demişti ama 250 ye biterdi 50 tl için başınız ağrımasın en iyisini istiyorsunuz sanırsam:)

5. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Film cektirirken dikkat edin. Bugun gozumun onunde umraniye merkezde polis bir megane ı kenera cekti. 8-10 dk sonra yoldan geri gelirken de adamın filmleri söktüğünü gördüm. O yuzden cok para vermemek gerek. özellikle artis artis meslek icra ettigini sanan zibidi tipli yeni yetme polisler cok ters oluyor.

6. zuniga

zuniga Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL

Lutfen teskilata karsi saygili olalim, ozur dilemeniz gerekir. Sadece gorevlerini ifa ediyorlar...

7. istinyeanahtar

istinyeanahtar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    oktay akkaya özen-iş istinyeanahtar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Herşey Bittide Cam Filmi Kaldı :) Adamlar Sivil Arabaya Siren Takıp Panjura Polis renginde reflektör takıyolar Sorun olmuyor bi Cam Filmi mi Sorun.. Bence Abartısız bir film çok güzel ve olması gereken bişey Neden arabamın içi vitrin gibi görünsün ki şahsi düşüncem :)

8. Tülin

Tülin Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    163
    Ad Soyad:
    Tülin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    valla ben anlamadım bu polisler kime neye göre cekiyor kenara, hee eger yasaksa herkese yasak olmalı. genelde son model audi arabaların ve jeeplerin camları simsiyah.

9. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Tekrar okuyun. Ben kime yazmısım onu. Görevini yerine getirmeyen, ukalık yapmayı marifet sanan zibidi polislere. Aracın filmlerini söken polislere değil. Saclarını ineğe yalatıp, yüzüne güneş gözlüğü takıp, elide tabancasında hazır bekleyen, kendini texas da sanan, soru soruldugunda ukala bir sekilde davranan, zibidi polisler için yazdım.

Özellikle vatandasına "lan" diye hitap eden zibidi gençler için. . Yalnıs anlasılmasın. Bu zibidiliğin polislikle alakası yok. Ailevi terbiyesi olmayan, 2 yıllık okula gittikten sonra elinede silah alıp kendini holywood filmlerindeki amerikalı polis zannedenler benim için zibidi polistir. Yoksa her genc polis için bir genelleme baslı basına yalnıs olur.

Ben hiç bir kuruma özür dileyecek bir kelime kullanmadıgım için özür dilemiyorum. Gecenin bir vakti annemle misafir ziyarettinden dönerken, beni durdurupda bu saatte ne yapıyorsun "lan" diyenlerin benden özür dilemesi, lazım. Onlar nasıl meslek icra ediyorsa bu vatandasta kazandıgı paranın yarısını devlete ödüyor.

10. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    hak adalet esşitlik kavramı sadece eşit konumdakiler için gecerlidir. Demokrasinin eşit seviyede ve mevkideki insanların haklarının eşit olmasıdır. Anayasa buna göre hazırlanmıstır. Bir memurla bir işçi nasıl aynı haklara sahip olamıyorsa trafikte de bmw e binen adamla sahin e binen adam eşit haklara sahip olamıyor.

Daha 2 sene evvel sahit oldugum bir olayı yazayım. Haremde minibus duragında bekliyoruz. Polis kırmızı ısıkta gecen siyah buyuk bir 4X4 ü durdurdu. Aractan inen adam "oklummm, sen kimi durdundun biliyon mu?" diyip polise yapısmıs. Sonra sivil polis geldi. aracın anahtarlarını aldı. Bu dogulu vatandaslar birden silahlarını cıkarttılar. Sivil polise zaten maratoncu gibi yok oldu. Diğer gariban ise geri cekildi ve gitmelerine izin verdi. Sonra da sanki hiç bir sey olmamıs gibi görevine devam etti. Simdi nerde eşitlik? Turkiye polis bile polise silah tutamazken adamlar polise silahlarını gosterip basıp gittiler. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gif

11. zuniga

zuniga Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL

Uslubunuzu kesinlikle tasvip etmiyorum, foruma hic yakismiyor.

Bahsettiginiz istisnai durumlar olabilir, ancak burada olumsuz seyler yazip tartisma yaratmak yerine olaya dair sicil no/tarih/yer not alarak hakkinizi Emniyet Gn.Md.lugu bunyesinde arayabilirsiniz.

Cam filmi konusunda da yasal uygulamalar haklidirzira surus guvenligini tehlikeye sokuyor.

12. umutt

umutt Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben 150 tl ye yaptırdım istersen bana ulaş.

13. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Sicil numarası aldıgım polis kenera cekip beni karakola götürdü! Sizin mesleginiz nedir bilmiyorum, ama eger karsınızdaki polis 20li yaslarda ise ve siz 22 yasında, ve tipiniz o dedigim polisin hosuna gitmediyse size karsı davranısı emin olun cok farklı oluyor.

Ben cam filmi ve xenon yasagını sonuna kadar destekleyen biriyim. Ben polisin bunları sökmesine bişi demedim. Orada eger serseri bir polise denk gelirseniz o film basa cok bela acar. Söyledigim sey buydu. Tartısma acmak gibi bir amacım yoktu. Sizin mesajı yalnıs anlamanızdan veya benm yalnıs anlatmamdan dolayı siz konuyu baska tarafa cektiniz!

14. mesutceyhan85

Alınan Beğeniler:
    0
    Abi nerde yaptırdın 150 ye.Hangi marka film.Ustası nasıl?Bilgi verirsen sevinirim.

15. fr_ares

fr_ares Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    4 sene ölce aracımı aldığımda, aldığım plazanın hediyesi olarak, küçükyalı da magic car diye bi yerde çektirmiştim filmleri. Bende de siyah era var ve çok şekil duruyor filmler. 4 senedir bir tek polis filmler ile ilgili tek kelime etmedi, bir çok kere çevirme ve kontrole girdiğim halde.

Tamamen şans meselesi sanırım, o anki manevi durumuna göre inisiyatifini kullanabiliyor memur arkadaşlar.

Muayeneden hafif kusurlu olarak geçti, ve bir sonraki muayeneye kadar düzeltilmesi gereken kusur deildi. Bir sonraki muayeneye 1,5 sene var, sanırım o zaman sökerim filmleri.

Zaten sağ arka camın iç kısmında, mum gibi bulaşmış camın tamamını kaplamış lekeler oluşmaya başladı, sildikçe bulaşıp yayılıyor. Aracı filmli olan arkadaşların başına böyle bişey geldimi arkadaşlar, filmlerin yapısı bozuluyor diye tahmin ediyorum. Dışardan hiç farkedilmiyor fakat içerden cam çok sıvaşmış lekeli görünüyo. Cama krem sürmüşsünüz gibi...

Bu Sayfayı Paylaş