Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Uyanık otomobil firmaları

'Sohbet' forumunda filito tarafından 14 Ekim 2009 tarihinde açılan konu

1. filito

filito Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Sedat
    Yaşadığınız Şehir:
    48-MUĞLA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Ötv indirimi bitti kendi indirimlerini devreye soktular olan bizim paraya oldu!

<DIV style="MARGIN-BOTTOM: 1px; moz--clip: border; moz--origin: padding; moz--inline-policy: continuous; rgb: " ="left pb5">
    <DIV style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 5px; WIDTH: 612px; PADDING-TOP: 12px" align=left ="left satis1">
    <DIV style="PADDING-LEFT: 20px">ACCENT ERA 1.6 EXPO PLATINYUM PLUS
    <DIV style="PADDING-RIGHT: 10px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 5px; PADDING-TOP: 12px" ="left satis2">27.792 TL

Bugun az önce baktım 1.000 TL indirim yapmışlar araçta.

Düzenleyen : Levent

2. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Konu başlığınız hiç hoş değil.Düzeltiyorum

3. varan

varan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    indirim yapılması daha iyi değilmi.Millet arabalansın

4. tahird

tahird Servis-Satış Yetkilisi

Alınan Beğeniler:
    0
    Siz HYUNDAİ ailesine yenı katılıyorsunuz anladgım kadarıyla sadık musterı ındırımımız bıle var bunu biliyormuydunuz?

5. varan

varan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben hyundai ailesi nedir bilemiyorum ama 2003 yılından günümüze kadar accent kullanıcısı olarak devam ediyorum

6. evrimbayhan

evrimbayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bence siz talihsiz bir zamanda almışsınız.. https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

7. Tülin

Tülin Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    163
    Ad Soyad:
    Tülin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    bence bu kadar üzülüp içinize dert etmeyin. bu satın aldıgımız aklınıza gelebilecekher ürünyada maliçin gecerlidir. ya yüsek fiyattan aşağı düşerler yada fiyatı katlanır.

8. fduran

fduran Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben aracı 2005 de 25 milyara aldım şu anda 15 zor eder onu kafaya takarsak arabaya binemeyiz.

9. taskdetay

taskdetay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Fiyat politikası eleştirilebilir arkadaşlar. Burda eleştirinin arkasında durulmalı. Herkes tesellisini kendine saklasın.

Diğer markalar da aynı şeyi yapsa bile hepsine karşııyım. Hyundai olmuş başka firma olmuş. Tüketiciyi enayi yerine koymak. Madem karından fedakarlık ediyordun benim için neden aynı fedakarlığı yapmadın?

10. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Merak etmeyin sene sonu geliyor Hyundai tekrar bir Yeşil ışık yakma kampanyası düzenler. Yılın her ayı indirimlerle geçiriyor Hyundai...

11. Misafir

Misafir Guest

Bütün markalarda bu böyle sanırım. 2006 Toyota Avensis Elegant (1.6 motor ) aklınıza gelecek her tür donanım mevcut. 0 km de 42.000 tl ye alınmış, 2009 yılında 70.000 km civarında iken 25.000 tl ye satılmıştır. Aradaki 17.000 tl ye neredeyse 0 km araç alınır.https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

12. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Hyundai satayımda satayım diyor. Bunun içinde bizim araçların ikinci ellerini öldürmekle yapıyor. arabam.com'daki Era dizel testini okuyun. sonucunda şöyle yazıyor. "Accent serisi üretici firmanın yoğun kampanya politikası nedeniyle
    ikinci elde parlak bir performans göstermiyor.Problemsiz bir otomobil
    olarak bilinmesine rağmen ikinci eletiket değerleri düşük. Özellikle
    dizel motorlu uygun bir ikinciel Accent'i satın almanızı öneririz.
    ". Kısacası Hyundai'nin yaptığını düşman yapmaz... Bir aracın değerinin 6-7 ayda 10.000 TL düştüğü nerde görülmüş...

Link: http://www.arabam.com/TestDetay.aspx?id=108&amp;baslik=Accent%20Era%201.5%20CRDi%20-%C5%9Eubat%202006

Düzenleyen : zinarturgut

13. Misafir

Misafir Guest

Arkadaşlar, gözlüklerinizi çıkarıp etrafınıza bakın ve Hyundai düşmanlığı yapmayın, bu anlattıklarınız sadece Hyundaide'mi var'da böyle konuşuyorsunuz, en basitinden 50TL'ye kullandığım int. hattı yeni kullanıcılar için şu anda 19TL....yapmayın şunu.......(Zınar mesajım sana özel değildir, senin mesajın altına denk geldi...)
    Düzenleyen : Coşkun Uçar

14. Tülin

Tülin Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    163
    Ad Soyad:
    Tülin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    tabiki fiyat politikası eleştirilebilir, tartışılabilirama bunu tek marka üzerinden yürütmek saçma olur.''herkes tesellisini kendine saklasın'' demişsiniz, o zaman eleştirilerimizide kendimize saklıyalım.

15. Misafir

Misafir Guest

2006 senesinde sıfır yeni kasa Vectra'yı 38.500'e aldım, 4.500km'de iken 28'e zor sattım, oda bayide takas suretiyle...daha sonra 33'e 2008 model sıfır Megane aldım, 2008 senesinde 7.000km'de 28'e zor sattım...ama 2008 Era'yı 27.000'e aldım, 2010 modelleri çıktığı halde 22'ye keş para sattım, hemde 12.000km'de, üstelik akşam ilani verdin ertesi günü sabahın köründe adam gelip arabayı aldı, buna hepiniz şahitsiniz....nasıl oluyor şimdi Hyundai çok zarar ettiriyor...bence önce bi araştırıp sonra fikir yürütmek lazım.......

16. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    hyundaiyi sıfır almanın zarar olacağını düşünenler arayıp düzgün ikinci el bulsunlar, kimse kimseye zorla birşey satmıyor, adamın daha az kar etmesini istemek sadece istemekle kalır, sanki böyle bir hakkınız oldugunuzu savunuyorsunuz.

17. Truva

Truva Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Burdaki herkes tüketici ama hyundaiye ortak gibi yazıyor. Kimse kızmasın ama ötv indirimi devam ederken 300 liradan başka imkanı yok indirim yapamayız diyen hyundai satıştaki arkadaşlara soruyorum ötv bittiği halde nasıl oluyorda ötv varken ki fiyattan daha aşağı fiyata satabiliyorlar şimdi. Ben ötv nin son haftası sıfır araç aldım. En çok almak istediğim araç hyundai era yada matrix di. Fakat 300 lirayı zorla düştüler oda beni tanıdıkları için. Hatta pazarlık yaptığım için kendimi mahçup bile hissettim. Hyundaiden başka 3 marka daha gezdim1500 ile 3000 lira arası indirim yapan firmalar oldu. ötv bitincede gerçekten fiyatları yaptıkları indirimle birlikte (aldığım araç için geçerlidir) 5000 lira arttı. Hyundaiye uyanık yada başka bir sıfat takmaya gerek yok. Güzel araba iyi fiyat ama müşteri psikolojisi ve hakkını savunmakta biraz zayıf. Hiç kimse malı değer kaybetsin istemez ve hiç kimse aldığı fiyatın dahada altında alabileceğini öğrendiğinde memnuniyet gösteremez diye düşünüyorum. herkes aldığı arabanın eskisi gibi para kazandırmıyacağının bilincinde tabiki ama aldığı fiyattan dahada ucuza satıldığını görünce kızmaktada haklıdır. Bu birde indirimin dibi artık diye düşündüğü bir zamanda aldığı araba için geçerliyse.
    Düzenleyen : Truva

18. Aykan Köksal

Aykan Köksal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Durumunuza üzüldüm ama yapacak birşey yok. Benim kendime göre bi kuralım vardır. Ne alırsam alayım aldıktan sonra bir daha fiyatlarına bakmam çünkü baktıkça sinir olurum. Elektronik eşya gibi düşün üstadım. bi dvdplayeralıyorsunuz mesela 1 hafta sonra fiyatı 120lirayken 70'e iniyor. Yapacak birşey var mı? Yok. Artık almışsınız keyfini çıkartmaya bakın. Fiyatı da bence pek düşünmeyin yapacak birşey yok

19. Tülin

Tülin Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    163
    Ad Soyad:
    Tülin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    sahsım adına söyliyim, anlatmak istediğim yukarıdada yazdım; bunu tek bir markaya hyundaiye yüklemek haksızlık... genel olarak tartısıcak olursak hepimiz tüketiciyiz. zaman zaman kar zaman zaman zarar ediyoruz. tabiki hoş değil ama ekolojik denge böyle kurulmuş.
    Düzenleyen : sozen_t

20. Misafir

Misafir Guest

Bence yanlış bir düşünce, buna yiğidi öldür, hakkını ver denir bizde

Çünkü Hyundai zaten limitte satış yapıyor, diğer markalar gibi önce yüksek fiyat çekip daha sonra fiyat düşerek müşterinin gözünü boyamıyor (aslında yanlış yapıyor, önce çek 30.000TL fiyatı, sonra düş 25'e müşterinin gözünde kahraman ol, neyse....)

Bu mesajlarımı dikkatlice okumanızı tavsiye ederim..

Bu Sayfayı Paylaş