Arkadaşlar araç buji kablolarından çıkan yangın sebebiyle bir kısmı yanmış. sahibi "yangın aracın içine gelmemiştir radyotorun orayada gelmedi sadece manifoltun oldugu bölgedeki plastık aksamlar yanmıstır." diyor.Almayı düşünüyorum. Ustalara anlayanlara sorum motorda bir sıkıntı var mıdır? Adam bilmiyorum diyor. Tahmini masrafı ne olur ?
Önce saglam bi ustaya gösterin fiyat alin ondan sonra karar verin bence. Sony Xperia cihazindan gönderildi
motor hararet sonucu da yanmış olabilir bunuda düşünün. şahsi fikrim baya baya kazalı araba almak daha mantıklı buna bakarak
Dostum hem fransız arabası,hemde motoru yanmış... Kore-japon malı bir araç olsaydı neyse... Malum onlar kolay kolay ölmeyen motorlar... Bence kaçarak uzaklaş...
Tamirci olsanız, vede öyle dostlarınız olsa alın boş zamanlarınızda el atıp boş zamanınızı paraya çevirmiş olursunuz diyecem ama sanırım tamirci değilsiniz. Yada çok boş zamanım var kendimde uğraşır hobi mayetinde eğlenirim derseniz alın derim. Ama bunların hiç biri değilse hiç ellemeyin dertsiz başı derde sokmayada gerek yok derim.