Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Usbden Tv Keyfi

'Sohbet' forumunda sezer002 tarafından 15 Haziran 2010 tarihinde açılan konu

1. sezer002

sezer002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    http://urun.gittigidiyor.com/HARICI-USB-2-0-DVB-S-DIJITAL-UYDU-ALICI-TV-KARTI_W0QQidZZ28185599

Arkadaşlar linkte ürün hakkında bilgisi olan var mı ? Yada aramızda bu tarz bi cihazı kullanan. Benim okuyup anlayabilidiğim kadarıyla ürünü sdc USB ye takıyorsunuz o uydudan bağlantı kurup size tv izletiyor.Ancak şöyle bi durum olabilir mi cihazı Usb bağlayıp sonrada Çanaktan gelen kabloyu cihaza bağlayıp izleme gibi bi durum varsa cihaz anlamsız yada cihazı kullanmak için internete ihtiyaç varsa falan.

2. Alper Çakıroğlu

Alper Çakıroğlu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aynen söylediğiniz gibi hocam bu notebooklar için tasarlanmış bir ürün ve lnbden gelen kablo olmadan bir hiç

3. Serkan

Serkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    168
    Ad Soyad:
    Serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    bu parca bilgisayarınızda TV izleme olanagı sunuyor o küçük bi adaptör gibi kablolu TV veya canaktan gelen kabloyu o alete baglıyorsunuz onuda USB den girip çalıştırıyorsunuz PC ye notebook a uyumludur internetle alakası yoktur sevdiginiz programı pc nize kayıt etme imkanı sunar PC ye TV kartı takmaktansayerine bundan alıyorsunuz kullanıyorsunuz yani bir nevi TV kartı ama bu USB den girişli

4. sezer002

sezer002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    o zaman pekte bi anlam ifade etmiyor .

5. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    bende sky star2 uydu kartı var. öyle bir kart almayı dusunuyorsanız usb almayın. cok fazla ısınır ve baglantı hızı dusuk olur. Benm kartımla tv izlemiyorum uydudan download yapıyorum yaklasık 10mb bir hızla. (farklı bir uyduya baglı) TV izlemek için mutlaka lnb den gelen kabloyu takmanız gerekiyor. Antensiz olmaz, dimi? Onun içinde lnb den ayrıca kablo cekmeniz lazım. Tavsiyem evinizde receiver varsa hiç böyle seylerle ugrasmayın. Tam bela oluyor adama.

6. sezer002

sezer002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben bunu yazlıkta kullanıcaktım ama ona canak kurduktan sonra her türlü uydu alıcısı daha avantajlı zaten ona vericeğiniz paraya receiver mevcut.

7. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Anladım. Yazlıkta internetiniz varsa eger size tivibuyu tavsiye ederim. Uydu kalitesinde( net hızınıza göre otomatik kalite değişiyor. net iyiyse uydudan bile kaliteli oluyor)

Yazlıkta internet varsa kesinlikle tivibu. Agustos sonuna kadar aylık 1tl.

8. zeus83tr

zeus83tr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Kaan sinema filmleri ile programda denk geliyomu offline'da? Öyleyse uydu+frekans+pidleri rica edebilirmiyim bi zahmet?https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

9. sezer002

sezer002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yazlıkta ne telefon var ne internet adamlar her ay 15 lira konuşmasakta faturaya yansıtıyor abone parası bende söktüm attım.

10. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Tv kartı var ise pcde tüm kanlları zaten hd kalitesinde izlersiniz.Dsmart ve lig tv dahil

Bu Sayfayı Paylaş