Arkadaşlar selamlar double din teyp montajı yaptım fakat arkadaki usbyi torpidoya taşımak için kullandığım uzatma kablosunun arkası çok kalın ve kazana değiyor dolayısıyla double din teybi kasıyor . Gözle görülür bir fark yok ama kastığını biliyorum o yüzden değiştirmem lazım en kısa zamanda 90 derece dik açılı yada arkası kısa usb uzatan kablo bulmalıyım yardım ederseniz sevinirim ben denk gelmedim sitelerde baktım fakat :/
dx'te var, tabi gelmesi 3 haftayı bulur http://www.dx.com/p/cy-u2-015-90-de...on-data-cable-black-40-cm-218398#.VpbgH_mLTIU
teşekkür ederim abi şimdi internette denk geldim adanada sanırım 12 liraymış , gittigidiyorda buldum siparişi geçtim ödemeyi yaptım cumaya gelir heralde elime , konsolda tam oturmadı onu farkettim üstten açık kalmış hafif
Usb nin arkasındaki plastiği kesip sıcak silikonla istediğin şekli ver Emre . Japon pazarlarında var dişi erkek usb hayallerini erteleme .
Abi aldığımında arkasını çok kestim ama hala uzun hala değiyor , demire kadar indim neredeyse Birde bu kabloyu deneyelim kargoda gözüküyor topçulara gelmiş yarın elimde olur montajı yaparkende kamerayı bağlarım hem ama kamerayı çalıştıramadım bi türlü
Şimdi geldim işyerine gelmişti kargo tam istediğim gibi cikti urun valla Samsung Galaxy Note III cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi