99 accentime ön lip,sinyallere film,kapı direklerine film,araç alçaltma yaptım,yorumlarınızı bekliyorum, sinyallere ve kapı direkleri uygulaması ve ön lip tarafımdan yapıldı,araç alçaltma tabiki amörtisörcünün işi https://www.hyundaiclubtr.com/members/37234-albums173-picture1389.html
jant olayı girincem düşünceye lastik+jant olucak 14" olacağı çin 1000 tl gözden cıkartmak lazım şimdilik kalsın cam filmi yapacağım,bu arada aracın ön yayları 4cm arka yayları 3cm preslettim,kestirme yok bilginize araçta spor hava filtreside uyguladım ama performasn ii oldugu gibi yakıtta cebe zarar verıcek şekilde arttı ondan dolayı cıkarttım 1.5 gls yumurta olanlara tavsiye hava filtresi koyarsanız ufak filtre kullanın aksı halde cok yakmaya başlıo jant demişken 2005 elantra jantı varsa hesaplı satılık talibim.
güzel olmuş araç.. fakat buna bi 195-50-15 lik jant-lastik takımı düşün derim.. bir de sinyallere sarı değil de turuncu yapsaydın keşke.. sanki sinyal lambaları güneşten sararmış gibi durmuş.. bir de lipin olduğu yere bi sticker yapıştırsan güzel durur.. aşağıdaki gibi yada başka da olur
Sinyalleri bilerek srı yaptım sis lambaları ile takım şeklinde olsunlar die, araca 15 jant düşünebilirim amma aracın camurluklarına elletmek ıstemıyorum bu şekilde yolllarda sıkıntı yasar gbiyim,ince yanakta gaza dokunmak ıcımı gıcıklar yoksa kesınlıkle katılıyorum size elantra janatları cok hoş durur aracta ama dedıgım gbı yol koşulları sinyalleri turuncu ile değiştiricem en kısa zamanda birde cıplak gözle görmek istiyorum artık. bu arada koray üstad yaptıgınız stopları cok begenıyorum bilgine,ellerin dert görmeye...
185/55/15 bile sürtme yapıyor.. çamurluklardan içe kıvırtması lazım.. kamber bi süre sonra lastik içini yemeye neden olacak.. güzel görüntü ama lastiği yemese
kamber,lastik vs,şuan düşünmüyorum,olursa ya 14" olur yada böyle devam bi ara burada bi arkdaş yumurtanın kristal stop modelini soruyordu tr de varmı acaba bilgisi olan?