Arkadaslar bu sabah 3:30 da boluda yeniçagadan yola cıktık istikamet izmir gümüldürdü.sakarya pamukova üzerinden iznik bursa balıkesir manisa izmir şeklinde gekdik gümüldüre.hızı sevmeyen ve yakıt konusunda takıntıları olan biri olarak yine ölçümümüzü yaptık.resimleri ekliyorum.yine 80-110 km hız aralığında yolculugu tamamladık.bu arada araç i20 1.2 benzinli.ortalama hızın az olmasında gümüldür yolundaki agır araclar etkili oldu baya yavas geldik.ayrıca ilk defa buraya gelmem ve yolun yabancısı ol amda etkili oldu.aynı ölçümü dönüştede yapıcam adaletli olsun diye SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sabrınıza hayranım 71km ortalama ve uzunyol. Yol ve yasal hızın el verdiğince kullanıyorum, bende hızı sevmem ama sizin ki baya iyi.
Maşallah cok iyi degerler elde edilmis. Ortalama hiz 71 olduguna gore genellikle 90-100 arasi gidilmis. Hem guvenli hem de cep dostu hizlar bunlar. Kazasiz belasiz insallah...
Kardes o depoyu bi fulleyip de olcum yapsana benim ortalama gosterge de 4.2 gosterirken depo olcumu yaptigimda o sonucu vermiyor... 4.9-5.0 li civarlarda cikiyor ben bu aracin yakit gostergesine guvenmiyorum sehir icinde 0.5 fazla sehir disinda ise 0.5 az gosteriyor gerceginden... Mesela 450 km yaptim fulledikten sonra su anda 5.8 gosteriyor ama depoyu bidha fulleyeyim simdi 5.8 degil 5.3 cikacak... Sehir ici-disi karisik SM-A810F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla depo fulleme ile değil ama aracı aldıgım günden bugüne bütün benzin fişlerini su anki km ye böldüğümde arac 0.27 ile 0.28 krş yakıo ortalamada.aracın km 17.000 km yi biraz gecti SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kurus hesabi hic dogru bir hesap degil hocam... Neye gore kime gore... Sen opetten benzino 4.95 e alirken baska biri baska yerden 4.05 e aliyor ayni ortalamayi yapmaniza ragmen o adam ucuza aldigi icin senden daha az yakmis gozukuyot bu olcum dogru bir olcum degil bence depo fulleme ile olcum yapmakta yarar var SM-A810F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben kendi cebimden cıkana bakarım ve bu aracım bama maliyeti yakıt olarak 0.28 krş.hani bu 100 200 km lik bi ölçüm değil.he benzin 6 tl ye cıkar maliyet artar.aracı istanbulda kullanıyorum genelde 6 litre yakıyor ekranda gösteren.ama böle uzun yolculuklarda bu rakamları rahat yakalıyorum.şimdi ortalama bu arac kaç litre yakar desen bilemem ama su anda kaç kuruş yaktıgını biliyorum SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam yanlış anlaşılmasın bu uzun dönemdeki yakıt ortalamam değil.uzun yolda öncelikle hayatımı sonrada cebimi düşünerek yapmış oldugum sakin sürüşümün sonucu SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende gümüldüre yakın bi yerde depoyu fullemiştim po kart ile 4.90 lardan 4.70 lere düştü SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben dizeli 4.70 e aliyorum valla iyi gozcu ve takipcisiniz heralde SM-A810F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok hocam hiç takip etmem depo bitiyodu petrol ofisi gördüm kartıda var ziraat bankası ile anlaşmalı öle aldım SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İzmir dönüşüde dediğiniz gibi yapıcam hemen burda bir fullerim bide boluda fuller değerleri paylaşırım.bakalım yol bilgisayarımız ne kadar tutuyor SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de i 20 baskigina yakit kampanyalariyla ilgili bir baslik actim su kart meselesini bizi ayrinlatirsan seviniriz orada hepimiz faydalanalim SM-A810F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi