Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Ufak hasarlar kasko tarafından karşılanıyor mu?

'Kasko, Sigorta, Muayene ve Devir İşlemleri' forumunda Sheva tarafından 3 Haziran 2011 tarihinde açılan konu

1. Sheva

Sheva Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar, geçen ay arabamı garaja sokarken sağ çamurluğun üzerini garaj girişinde bulunan demir levhaya sürttüm. Yaklaşık 20 cm uzunluğunda bir çizik oluştu. Tabi bu çizik pasta-cila vs ile gideribilecek cinsten değil. Şimdiye kadar kasko bozulmasın ya da iler de yine o bölge de bir sorun oluşursa o zaman yaptırırım düşüncesi ile yaptırmadım. Geçenlerde arkadaşlar ile kasko konusunda sohbet ederken birisi ufak hasarların kasko bolzulmadan yapılabildiğini söyledi. Cam değiştirme olayını duymuştum ama bu olayı ilk kez duydum. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlarımın fikirlerinden yararlanmak isterim.

2. Burak Çevik

Burak Çevik Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    556
    Ad Soyad:
    Burak Çevik
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Kasko hasarsızlık bozulmadan işlem yaptırabiliyorsunuz..Ben arka tamponun altını çizdirmiştim çöp kutusuna orayı ve sağ marşpiyeli kaldırıma sürtmüştüm hasarsızlık bozulmadan yapıld..900 liraya kadar bozulmadığını söylemişti kasko şirketi..

3. sportmen

sportmen Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    73
    Ad Soyad:
    Talha_Celal
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Yaptırdığınız kasko şirketine göre (önemeli sigorta acentalarının tamamı) mini onarım kapsamında kasko poliçensinin geçerlilik süresi boyunca aracınızın kaporta, boya, deri, vinil, kumaş, plastik aksamlarında oluşabilecek poliçe ekinde belirtilen ölçü ve adet limitleri dahilindeki küçük ölçekli hasarların Auto King Merkezlerinde bedelsiz olarak giderilmesini sağlamaktadır. Hasar onarımı için sigortalının kasko poliçesi ve sözlü beyanı yeterli olup, herhangi bir zabıt, tutanak veya ekspertiz gerekmemektedir. Bunlar hasarsızlık indirimini etkilememektedir. Ancak bu durumu auto kinglerde netleştirerek mini onarım kapsamında yaptıracağınızı belirtin.(belirtilen ölçülerinden üzerinde olan durumlaradikkat!)

4. zuniga

zuniga Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    20cm mini onarim kapsamina girmeyebilir. Policenizi kontrol edin veya acentenizi arayarak bilgi sahibi olabilirsiniz.

5. lpgERA

lpgERA Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    axa 5 cm ye kadar mini onarım yapıyor

6. Burak Çevik

Burak Çevik Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    556
    Ad Soyad:
    Burak Çevik
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Benim kaskomda mini onarım vs yok.Sadece fiyat belirtilmişti.900tl ye kadar olan masraflar hasarsızlığı bozmuyor.

7. sfzb67

sfzb67 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    Serkan BOZKAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    Mini onarımdan yaptırabilirsiniz.

Bu Sayfayı Paylaş