bugün yolun sağında park halinde iken sol şeride sinyal verdikten sonra aynadan soluma baktığımda 10 metre geride bir otobüs firmasının şehir içi yolcu servisinin kırmızı ışıkta durduğunu gördüm yola çıktım fakat adam kırmızıyı geçip durmuş devam etmesi neticesinde sağındaki kör noktada kaldığım için dokundurdu baya tutanak falan tutuldu aracı yeni kazadan çıkmış pastası yapılmış onlarla boyadı benim kapı etek civarını bundan sonra neler yapmam gerekir cebimden ödemek istesem ne kadar masraf çıkar çok teşekkür ederim sol ön pencerem kapanmıyor içerideki kapının sacının içindeki silindir demir camı sıkıştırmış.
Geçmiş olsun, hatalı siz iseniz karşı tarafın tutarı az ise cepten yaptırın yoksa trafik sigortanızda artiş çok olabilir.
Geçmiş olsun. Otobüsün kırmızı da geçtiğini kanıtlayamazsanız suçlu muhtemelen siz olursunuz. Hatalı çıkış yaptığınız için.
çok sağolun arkadaşlar allah razı olsun, muhtemelen kanıtlayamayacağım ama tutanakta yazdım kırmızıda geçtiğini bakalım şimdi top eksperde.
Sizin Çamurluk ve kapı çektirilip boyanacak. Aynda sorun varsa değişim yada Onarım. Karşı taraf Tamponunu değiştirtebilir yada onartabilir. Tutanak tutulmuş ise Değişim olur. İfadenize göre ; Siz PARK halinde İken Sinyal ile sağdan sola (İlk şeride çkışı yaptınız. Minibüs kırmızıda durması gerekirken Işığı geçip durmuş ve onun sağına bindirdiniz. Işıkların kırmızı olduğunu tutanakta belirtmiş iseniz Siz Haklısınız. Sigortadan siz ödetirsiniz karşı karşılar. Işık konusunu yazıda Belirmemiş iseniz, kusur oranı dağılımı yapılır.