mrb arkadaşlar. işyerinden bir arkadaşa araba sürdürmeyi öğretirken arkadaş sağ tekeri kaldırıma çarptı jant biraz yamuldu ve lastikte biraz yarıldı. şimdi öne iki lastik almayı düşünüyorum. hangi marka tercih edersiniz. benim lastikler 13 inç normalde radial marka bi lastik takılıydı. birde yeni lastik takıldıktan sonra balans yaptırmam lazımmı. son olarakta rotlarda bi sıkıntı olmuş olabilirmi acaba ?
canınızı seviosanız lassa miratta almayın cok kızaklama yapıo yol tutus 0 yol sesini içer cok alıo tecrübeyle yazıorum bunları bu arada gecmiş olsun...
Bridgestone yada Michelin marka tercih edebilirsin. Ancak fiyatı daha uygun olsun dersen Goodyear da alabilirsin...
Jantınızda hasar varsa dikkat edin pek balans tutmaz.. Alaşımlı jant kullanmıyorsanız çıkma birtane jant almanız daha iyi olur... Lastik aldığınız yerler ücretsiz rot-balans hizmeti vermektedir..
stepnenin jantı sağlam ona taktıracağım. istanbul güneşli civarında bildiğiniz bir yer varmı acaba lastik alabileceğim.
gecmiş olsun pirelli ne ne modelı olursa olsun cok salam lastık benım aracımda kulnıyorum bende cok arastırdım sonunda buna kavustum