Hayırdır hocam nereye gidiyorsunuz ? Bir sorun mu oldu yoksa keyfi mi gidiş ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayır buradayim bir link paylaştım kaldirildigini beyan eden cevap rahatsız etti bizim birbirimize bilgi aktarmaktan başka bir sorunumuz yok bilgi paylaşmakla güzeldir
Kalmanızı ve faydalı paylaşımlara devam etmenizi beklerim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bilerek yasak link olayı mesela tamirci dükkan tavsiye de yasaklı. Birinin hoşuna giden diğerinin hoşuna gitmeyebilir mantığı var. Linkte reklam nedeniyle yasaklı özellikle. İlk girdiğim zaman bende İzmir usta tavsiye konusunda o zaman beğendiğim bir yeri paylaşmıştım silindi. iyi ki de silmişler. 4 sene sonra 57.000 km geçmişken oranın taktığı triger koptu. Meğerse ustası fazla sıkmış. Motoru toplayan ustanın yorumuna göre. O nedenledir ben buradaki yasaklarla barışığım.
bizim birbirimize bilgi aktarmak amacımız, bu konuda haklısınız. ancak paylaşılan link sorunun çözümüne katkıda bulunacak hiç bir bilgi içermiyordu, yani gereksiz bilgi/linkti. forumun önceliği hyundai kullanıcılarına yardımcı olmak, başka sitelerdeki gereksiz bilgilere yönlendirmek değil.
1976 yılından 2001 yılına kadar kurumsal otomotiv şirketlerinde görev aldım 60 adet çeşitli marka model otomobil kullandım yaşım 70 iyi kötü bir tecrübe sahibi olduğumu sanıyorum yonetici olan sizsiniz ne yapip yapmayacağınıza siz karar verirsiniz takıldığım ise silinmesi veya yayınlanması ile alakali degil verilen cevap hoş değil uygun bulunmamıştır diyerek kaldırırsanız yeterli olur sanıyorum ilginize teşekkür ederim