19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Üst kapak contam yandı

'Sohbet' forumunda harunakkoc tarafından 13 Ekim 2010 tarihinde açılan konu

1. harunakkoc

harunakkoc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba arkadaşlar,bende 2005 admire var.2 hafta önce memleketim kayseriye giderken aracım hararet yaptı.benden kaynaklanan bir hata yüzünden(yola çıkmadan önce suyunu tamamladım,ama kapağını kapatmayı unutmuşum)neyse tamirci arkadaşımı aradım,beni kayseride bir özel servise yönlendirdi.özel servis benden 650 tl istedi.bende kayseri hyundai servisine gittim ve durumu anlattım.bana 650 tl civarında masrafı olduğunu,üst kapagı çıkardıktan sonra bu fiyatın artabileceğini veya azalacağını söylediler.aracımı servise bıraktım,bir gün sonra gittim aracım yapılmış.fiyat olarak 650 tl olduğunu ama indirim yaparak 550 tl ye düşürdüler.Söylemek istediğim,özel servislerde bazen çok para istiyorlar,yeterki senin yabancı olduğunu hissetsinler.ben kayseri hyundai servisine ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum.

2. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    geçmiş olsun, demekki iyi servislerde varmış https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

3. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    gecmıs olsun ozel servıs veya tamırcıler elıne dusurdumu yetkılı servısten daha fazla fıyata ıs yapabılıyor dıkkatlı olmak lazım

4. lodost34

lodost34 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aslında servislerdeki bilinçsiz elemanların arındırılması ve sabit fayatlar olması lazım hundai yetkili servisi ise eğer hepsi fiyatları eşdeğer olmalı bence

Bu Sayfayı Paylaş