Arkadaşlar; Ücretsiz check-up ta yapılanlar. Aydınlatma sistemine, yağına, suyuna, antifiriz derecesine, lastik havalarına, Kaldırıp yürür aksamına baktılar birşey çıkmadı (6 Aylık araba). Yalnız Daha bayiden çıkmadan spoyleri takarken orjinal arka cam stop ışığını iptal etmişler. Onu farkettik ve yaptılar (Arabaya 6 ay öyle binmişiz).. Çok hızlı kasisten geçmiştim ve küt diye ses gelmişti özellikle ona baktırdım. Bereket birşey olmamış...... Rahatladım.
başka konu açmayayım burdan devam edeyim dedim, check-up yaptırıp, paylaşmak isteyen burdan devam etsin olmazsa... gelelim konuya, bende bugün check-up yaptırdım, randevu aldım saat 14:00'e, tam zamanında ordaydım. aracı aldılar 30-40 dakikada biter dediler. malesef öyle olmadı, nerdeyse 45 dakika araca sıra gelmedi. nasıl randevu anlamadım. sonra bişeyler yaptılar, gene çektiler bekle bekle yarım saat daha, bir baktım yıkama içinmiş. kısaca 2 saat serviste anca bir check-up yaptırabiildim. bunun 1 saatten fazlası beklemeyle geçti. servis dolmuş taşmış durumda. bu kadar araç satılınca olacağı buydu. bundan böyle serviste sıralar uzar gider 2. bir nokta antifirizi ölçmüşler -18 derece çıkmış. daha mayısta aldığım aracıma en fazla 1 litre su anca ilave yapmışımdır. bana -18 derece biraz riskli geldi. bence havaların soğuduğu bu günlerde ötv indirimden araç alanlar antifirizini ölçtürsün, malum ötv döneminde kontroller biraz ihmal edildi, ne olur ne olmaz