Sayın Forum Üyeleri; Yaklaşık iki aydan beri takip ettiğim bir otomobil dergisi paylaşmak istiyorum sizlerle. İnternet üzerinden ulaşabileceğiniz bu dergi hem ücretsiz hemde PDF formatında bilgisayarınıza indirilebiliyor. Kalite ve bilgi açısından satışta olan dergilerden bir eksiği bulunmuyor ve hatta fazlası mevcut. İndirdiğiniz PDF dosyaların içerisinde testlere ait videolarda bulunabiliyor. Uzun bir süredir otomobil dergilerini takip ediyorum ve yaklaşık 5 yıldır ismini sık sık otomobil uzmanı olarak isminin geçtiğini bildiğim Emre Anamur'da bu dergide görev alıyor. Umarım sizler içinde faydalı olur. Mail adresinizide kaydettirmeniz durumunda her yeni sayıda size otomatik olarak bildirim gelecektir. Ben her ay düzenli olarak takip ediyorum. Otomobil dergilerine para vermeye artık son. Ayrıca yine www.otomobil.com.tr adresinden otomobil dünyasına ait güncel bilgileri edinebilirsiniz. Link: http://www.e-otodergi.com/
Valla diğer dergilere göre bence çok çok daha faydalı ve bilgilendirici. Ayrıca Hyundai Genesis testide var bu hafta. Tam olmuş yani Faydalı olabildiysek ne mutlu bize...