Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ucuz yakıt almak isteyenlere

'Sohbet' forumunda panzer tarafından 13 Kasım 2011 tarihinde açılan konu

1. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    arkadaşlar full de yakıt diğer istasyonlara göre daha ucuz dizel en son 3.65 di belli günler gece 2 den sonra falan 3.63 oluyor full kart çıkartırsanız aldığınız yakıt üstünden %3 dü sanırsam indirim yapılıyor ayrıca doğum günlerinizde falan indirimli benzin dizel alabiliyorsunuz..

Full yakıtını shell den alıyor arkadaşlar neden ucuz adamlar frencayz vermiyor yani normal shell bp po da benzinlik sahiplerine bu firmalar belli bir komisyon üstünden benzin veriyorlar yolladıkları benzine bu bayilik farkı eklendikden sonra benzin satışa çıkıyor..

full bunu ortadan kaldırmış full kimseye bayilik vermiyor kendi benzinliğini kendi açıyor haliyle o komisyon olmuyor.. ayrıca marka oranınıda düşük tutuyor yani her markanın bir isim hakkı parası vardır full bunu düşük tutuyor artı aldığı benzine kattığı katkı maddeleri daha ucuz ama aynı kalitede bunların hepsi birleşdimi akaryakıtı daha ucuza satıyorlar..

daha ucuza satmalarının dışında bütün benzinliklerde çay kahve bedava araç yıkama sadece 1 tl ..

ben uzun süre temkinliydim bilmediğim yerden almam genelde opettden alıyordum ama gözlerimde bilhassa taksicilerin ve minübüscülerin thy araçlarının bile orda aldığını görünce girdim aldım bilirsiniz minübüsçüler taksiciler servis şöförleri kalitesiz akaryakıt asla almazlar..

bu arada benzinlikle firma ile en ufak bir ticari yada başka bir ilgim yokdur.. uzun zamandır alıyorum sadece bilmeyenler varsa bilgi mahiyetinde paylaşmak istedim..

Eksisi nedir..

bence eksisi şu arkadaşlar benzinlik zihniyetleri pek oturtamamışlar etrafda pek çok gezinen insanlar var pek müşteriye ilgi ve saygı yok mesela shelle girersiniz pompanın başında güleryülüz saygılı bir insan vardır iyi günler der benzini koydukdan sonra iyi yolculuklar der camınız kirliyse siz sormadan siler karşılıkda beklemez yani kısaca bir disiplin vardır..

Full istasyonlarına henüz bu disiplin oturmamış bunu üç farklı full istasyonundan yakıt aldığım için söyliye biliyorum yani hanımımı gece ordan benzin aldırtmam açıkcası.. pompa başındaki insanları çeki düzen vermeleri lazım..

tek eksisi bu..

2. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Akaryaktında Bir Sorun Yok Zaten Adamlar Garanti Veriyolar Fakat Dediginiz Gibi Pompa Başındaki Adamların Düzelmesi Lazım

3. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    17,026
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Yanlış hatırlamıyorsan ilgili firma için bir başlık açılmıştı, kullanıp sıkıntı yaşayan (araçta geç marş alma v.s.) arkadaşlarımızda olmuştu. O konudan devam edilirse bu tip bilgilerde diğer üyelerimize faydalı olur.

4. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Full benzinliklerinin sahibinin oğlu benimle aynı okulda okuyor yakın olmasa da arkadaşım kendisi. Muhabbetimiz geçmişti kendisiyle, sadece Shell değil hangi firma ucuz verdiyse ondan alıyorlarmış. Yani bazen Opet bazen Shell bazen P.O. hiç belli olmuyor. Ankaradaki istasyona genelde dolmuşçular geldiğinden istasyon personeli de onlara yönelik davranıyor. Dediğinizde haklısınız pek öyle güleryüzmüş hizmetmiş yok, al benzinini ve git kardeşim havası var genelde.

5. koreci

koreci Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,716
    Ad Soyad:
    ramiz seymen
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Aynen , Full iyidir, hiçbir sorun yok..

6. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    geceleri 3,42 mazot ben memnunum, uspetten 3,45 den alıyordum araba sogukken kasılıyordu mazotu yemıyordu, fullden aldıgım zaman araba rahatlıyor motor sogukta olsa gıderken nazlanmıyor

7. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
  8. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    yaklaşık litrede 40 kuruş ucuz diğer bilindik istasyonlardan.100 litrede 40 tl yapar. 100 litreyi uzun yola gitmediğim takdirde 3 ayda falan yakıyorum. Bence full den ucuz mazot almak risktir. Ama günlük 25-30 lt yakıt kullananlar için ideal olabilir...

9. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Ona Bakarsak Her Firmadan Şikayet Var.. Adamlar Zaten Garanti Veriyolar Yakıtına Neden Sorun Olsunki.

10. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

hocam her yakıta şikayet var o sitede mutlaka. O siteye bakılırsa hiçbir istasyondan almamak gerekiyor. Benim bildiğim kadarıyla Full altyapısı henüz sağlam olmayan bir şirket.

11. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    ersin çevremde bikaç kişi sorun yaşadı verdikleri garanti kendilerinin olsun hiç bir sorumluluk kabul etmediler.bende isterim az yakmak günde minimum 150 km yapıyorum.Ama orda ettiğim kar'ı servise verdikten sonra bi anlamı kalmaz,extradan arabayı yıpratmış oluruz.

12. Hasan Tarık

Hasan Tarık Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,186
    Ad Soyad:
    Hasan Tarık
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Kia
    Bizde ara-sıra fullden alıyoruz araçta kasılma geç marş veya bayılma gibi hiçbir sorun olmuyor diğer firmalarda nasıl ise full dede aynı performansı veriyor.

13. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Vallahi Bende Shelden Alınca Araçta Sıkıntı Hissediyorum..Gaza Asılınca Simsiyah Duman Atıyor Ama Fullden Alınca Bu Duman Daha Az Oluyor. Ama Shelin 1 İstasyonundan Full Ünde 2 İstasyonundan Alıyorum Yolumun Üstünde Başka Akaryakıt İstasyonuda Yok

14. avantis

avantis Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Arkadaşlar bende Aytemiz petrolden Lpg ve benzin alıyorum.Çok memnunum.Fiyatı gayet uygun.

15. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    her zaman için shellin mazotu ince olduğundan aşırı derecede çok yakar.Ben kesinlikle shellden almıyorum.Heleki t5 varken shell aldığım zaman deli oluyordum..ilk tercih Total başta olmak üzere petrol ofisi ve opet bu üçü haricinde almıyorum

16. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    İşte Yolumun Üzerinde O İstasyonlar Yok Sadece 2 Tane Full Ve 1 Tane Shell Var

17. serhan

serhan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    Anıl Serhan ALPHAN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    fullün kartal ve gebze istasyonlarındaki görevliler gayet güleryüzlüler. zamanla çalışanlar arasında eliminasyon olacaktır. lpgsinden memnunum. servisçiler mazotunun daha az km yaptırdığını söylüyorlar, deneme fırsatım olmadı.

18. kadirkkkk

kadirkkkk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    benzini full'den alıyorum. yaklaşık 1200 km yol gittim. henüz hiçbir soruna rastlamadım.

19. ONEA

ONEA Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    opet göre 20 km daha fazla gidiyorum full un lpg si ile.

20. jarrah87

jarrah87 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    24
    Ad Soyad:
    Yiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Arkadaşlar ucuz yakıt almayın.. Bakın daha dün bir hesap yaptım size ondan bahsetmek istiyorum..
    işyerime gelirken milangaz var adamlar 3,66 dan veriyorlar dizeli... bense 3,87 den alıyorum totalden... Dedim değer mi..
    çünkü teb total kart var.. % 5 indirim var ister 10 tl lik yakıt al ister 100 tl lik...

kaba bir hesapla.. 3,87 * %95 (%5 indirimi ekleyince) = 3,67 tl..

şimdi 0,01 kuruş için araba riske atılır mı.. sonuçta enjektörler, yakıt pompası bozuldu mu kuruşla ifade edilecek rakamlar değil....

Ha totale gelince eurodizel excellium kullanıyorum gerçekten çok iyi benzini de iyi duydum ama lpg sini kullandıgımda (3 yıl önce) hiç iyi değildi...

Tavsiyem ucuz yakıt yerine iyi bir kampanyaya dahil olun.. Sadece total mi böyle hayır kullanmıyorum ama alpet e vvakıf world kartte direk % 4 veya 6 veriyor ;)

Bu Sayfayı Paylaş