Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

UÇAR otomotiv'den gelen bilgi...

'Sohbet' forumunda Misafir tarafından 20 Ekim 2009 tarihinde açılan konu

1. Misafir

Misafir Guest

<DIV style="MARGIN-BOTTOM: 0cm; MARGIN-RIGHT: 0.49cm; widows: 2; orphans: 2" align=center>Uzatılmış Garanti Paketi Kapsamı
    <DIV style="MARGIN-BOTTOM: 0cm; MARGIN-RIGHT: 0.49cm; widows: 2; orphans: 2" align=justify>

<DIV style="MARGIN-BOTTOM: 0cm; MARGIN-RIGHT: 0.49cm; widows: 2; orphans: 2" align=justify>7 yaş/160.000km.’nin altında olan ve üretici firma garantisi bitmiş, ekspertizden geçmiş Hyundai Binek modeltüm araçlarımız için geçerlidir.

<DIV style="MARGIN-BOTTOM: 0cm; TEXT-INDENT: 1.25cm; MARGIN-RIGHT: 0.49cm; widows: 2; orphans: 2" align=justify>- 1 Yıl / Sınırsız km
    <DIV style="MARGIN-BOTTOM: 0cm; TEXT-INDENT: 1.25cm; MARGIN-RIGHT: 0.49cm; widows: 2; orphans: 2" align=justify>
    <DIV style="MARGIN-BOTTOM: 0cm; TEXT-INDENT: 1.25cm; MARGIN-RIGHT: 0.49cm; widows: 2; orphans: 2" align=justify>
    <DIV style="MARGIN-BOTTOM: 0cm; widows: 2; orphans: 2" align=justify>Uzatılmış Garanti Paketi kapsamında verilecek yol yardım hizmeti;
    <DIV style="MARGIN-BOTTOM: 0cm; widows: 2; orphans: 2">

<DIV style="MARGIN-BOTTOM: 0cm; MARGIN-RIGHT: 0.49cm; widows: 2; orphans: 2" align=justify>Müşterilerimiz aşağıdaki kapsamda 365 gün, 24 saat boyunca, Türkiye sınırları içerisindeaşağıdaki hizmetleri alma hakkına sahip olacaklardır.
    <DIV style="MARGIN-BOTTOM: 0cm; TEXT-INDENT: 1.25cm; MARGIN-RIGHT: 0.49cm; widows: 2; orphans: 2" align=justify>- Yol kenarı yardımı
    <DIV style="MARGIN-BOTTOM: 0cm; TEXT-INDENT: 1.25cm; MARGIN-RIGHT: 0.49cm; widows: 2; orphans: 2" align=justify>- Aracın en yakın Hyundai Yetkili Servisine çekilmesi
    <DIV style="MARGIN-BOTTOM: 0cm; TEXT-INDENT: 1.25cm; MARGIN-RIGHT: 0.49cm; widows: 2; orphans: 2" align=justify>- Aracın kullanılamayışı nedeniyle konaklama
    <DIV style="MARGIN-BOTTOM: 0cm; TEXT-INDENT: 1.25cm; MARGIN-RIGHT: 0.49cm; widows: 2; orphans: 2" align=justify>- Aracın kullanılamayışı nedeniyle, şehir dışından ulaşım araçlarıyla daimi ikametgaha geri dönüş yada yolculuğa devam seyahati masrafları
    <DIV style="MARGIN-BOTTOM: 0cm; TEXT-INDENT: 1.25cm; MARGIN-RIGHT: 0.49cm; widows: 2; orphans: 2" align=justify>- Onarılan aracın nakli
    <DIV style="MARGIN-BOTTOM: 0cm; TEXT-INDENT: 1.25cm; MARGIN-RIGHT: 0.49cm; widows: 2; orphans: 2" align=justify>- Onarılan aracın alınması için seyahat
    <DIV style="MARGIN-BOTTOM: 0cm; TEXT-INDENT: 1.25cm; MARGIN-RIGHT: 0.49cm; widows: 2; orphans: 2" align=justify>- Onarılan yada arızalı aracın Yetkili Servislerde muhafazası
    <DIV style="MARGIN-BOTTOM: 0cm; TEXT-INDENT: 1.25cm; MARGIN-RIGHT: 0.49cm; widows: 2; orphans: 2" align=justify>- Lastik değiştirilmesi hizmeti
    <DIV style="MARGIN-BOTTOM: 0cm; widows: 2; orphans: 2">

<DIV style="MARGIN-BOTTOM: 0cm; MARGIN-RIGHT: 0.49cm; widows: 2; orphans: 2" align=justify>Garanti kapsamında değerlendirilecek arıza ve buna bağlı yedek parçalar
    <DIV style="MARGIN-BOTTOM: 0cm; TEXT-INDENT: 1.25cm; MARGIN-RIGHT: 0.49cm; widows: 2; orphans: 2" align=justify>- Motor
    <DIV style="MARGIN-BOTTOM: 0cm; TEXT-INDENT: 1.25cm; MARGIN-RIGHT: 0.49cm; widows: 2; orphans: 2" align=justify>- Manuel ve otomatik vites kutusu (şanzıman)
    <DIV style="MARGIN-BOTTOM: 0cm; TEXT-INDENT: 1.25cm; MARGIN-RIGHT: 0.49cm; widows: 2; orphans: 2" align=justify>- Motor soğutma sistemi
    <DIV style="MARGIN-BOTTOM: 0cm; TEXT-INDENT: 1.25cm; MARGIN-RIGHT: 0.49cm; widows: 2; orphans: 2" align=justify>- Aks
    <DIV style="MARGIN-BOTTOM: 0cm; TEXT-INDENT: 1.25cm; MARGIN-RIGHT: 0.49cm; widows: 2; orphans: 2" align=justify>- Aktarma organları
    <DIV style="MARGIN-BOTTOM: 0cm; TEXT-INDENT: 1.25cm; MARGIN-RIGHT: 0.49cm; widows: 2; orphans: 2" align=justify>- Elektrik sistemi
    <DIV style="MARGIN-BOTTOM: 0cm; TEXT-INDENT: 1.25cm; MARGIN-RIGHT: 0.49cm; widows: 2; orphans: 2" align=justify>- Fren sistemi
    <DIV style="MARGIN-BOTTOM: 0cm; TEXT-INDENT: 1.25cm; MARGIN-RIGHT: 0.49cm; widows: 2; orphans: 2" align=justify>- Yakıt sistem

2. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Çok para be abi.Yinede teşekkürler

3. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    488 + KDV = 577 lira

1 yıllık garanti için çok geldi, neredeyse aracın tamamına verilen kasko bedeli.
    Düzenleyen : MSC

4. ayzek

ayzek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Araçtaki muhtemel çıkabilecek arızaları düşünüldüğünde pahalı olduğunu düşünmüyorum. Motor ve şanzıman arızalarını da hiç hesaba katmıyorum..

5. Misafir

Misafir Guest

Gelen 2. haber....Hyundaiclubtr üyelerine bu paket çerçevesinde de "%10" indirim uygulanmaya devam edilecektir....

6. S-R-D-R

S-R-D-R Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bence gayet uygun İstanbul'da olsam kesinlikle düşünürdüm...

7. onursumer

onursumer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,202
    Ad Soyad:
    Onur Sümer
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 CRDİ (2007-2012) FD
    2011 mart ayına kadar garantisi devam ediyor getzimin ozamana kadarda satmış olurum zaten :D

amabu fiyatları çok fazla buldum zaten o testlerden geçen temiz araçlar senede 500tl masraf çıkarma ihtimali nedirki ?

8. yalan55

yalan55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    paylaşım için saol

9. Misafir

Misafir Guest

488 - %10 (48) = 440.....valla verilmeyecek bir para değil, özellikle masraf çıkarmaya yüz tutmuş düşük model araçlar için..

10. Misafir

Misafir Guest

Bu ifadeyi göz ardı etmeyelim, 1 yıl az bir zaman değil yani...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

"üretici firma garantisi bitmiş"
    Düzenleyen : Coşkun Uçar

11. onursumer

onursumer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,202
    Ad Soyad:
    Onur Sümer
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 CRDİ (2007-2012) FD

evet anladımda

mesela benim kuzenimde 96 model 1.5 accent otomatik varve daha hala 47bin kmde :) (gerçi o yararanamıyor ama ornek veriyorum )

şimdi ben bu araca bu garantiyi yapsam ne olur yapmasam ne olur demek istediğim bu :) çok temiz bakımlı araç zaten 500tl lik masraf çıkarmaz

istisnalar oluyor tabi ben genel konuştum o yüzden fiyatı çok buldum
    Düzenleyen : onursumer

12. S-R-D-R

S-R-D-R Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

hiç belli olmaz elektronik ne zaman arıza cıkaracağı... Benim arabam 2007 model klima kompresoru yedi garantiden 1,200 tl lik parça değişti... Garanti her zaman şarttır...

13. karizmaxenon

karizmaxenon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    bilal aydın
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Starex CRDI(1997-2008)
    hayrola hocam nasıl oldu klıma komresöru arıza verdı ???

14. H.SAHİN

H.SAHİN Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    66
    Ad Soyad:
    Hidayet Ş.
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    katılıyorum haklısınız Coşkun abi.

15. Misafir

Misafir Guest

6 - 7 yaş bir otomobilin garanti dahiline alınması için çok büyük bir rakam, hemde sınırsız km......bence helal olsun Hyundai'ye, demek'ki aracına güveniyor,millet 2 - 3 sene garantiyi zor veriyor..https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

16. ayzek

ayzek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Garanti uzatma belgesi alındığında, o belgeyle istediğiniz hyundai servisinde (TÜRKİYE çapında ) işlem yaptırabilirsiniz...

17. S-R-D-R

S-R-D-R Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Klima gazı fazla basılmıs, komprosor yatak sarmıs. Klima otomatikman sogutma yapmamaya basladı durum oyle

18. Suat DURAN

Suat DURAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    araç : 2007 Era select crdi km : 38000 güzergah : evdev işe , işten eve günde 10-15 km ayda bir şehir dışı 250 km . toplam yılda ortalama 10 küsür bin ...15 olmaz yani kullanım şekli : Gaaaayeeeet sakin... ağır abi tarzı.. :) değişenler : iki arka rulman, ön bilyalar, arka ve ön amortisörler, eps, sağ ve sol ön emniyet kemerleri, sol cam krikosu... Bu iş şans işi. Her zaman ne kadar iyi baktığına bakmıyor.. olacaksa olur.. Kısacası : Garanti iyidir....

19. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Ben yaptırmayı düşünmüyorum açıkcası ama Hyundai markasının böyle bir alternatif sunmasıda güzel... Opeldede G2 diye 2. elde garanti vb şey vardı ama tam hatırlamıyorum ne olduğunu...

Arabamın sadece arka kısmından gelen seslerden ötürü muzdaribim. Son olarak arkadan gelen seslerden ötürü arka amortisörleri burclar, amortisör takozları değişti. Eğer bu değişen parçalar garanti bittikten sonra garanti dışı kalıyorsa, ben bu masrafın altından kalkamam ve arabamı garantisi bitmeden elden çıkarırım... Hyundai Getz II modellerinde arkadan gelen seslere neden olan parçaları Kronik sorun olarak kabul görüp iyileştirilmiş parçaları piyasaya sunuyor ama...

20. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bizim Araba 1 Kere Servise Girdi İLk Alındığında Sadece..4 Yaşında Araç Yemin Ediyorum Sıfır Arıza Yaptı..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif Tabiki 1 Aylık Arabada Arıza Yapar Sonuçta Mekanink Araçlar...Şans İşi Kısacası..

Bu Sayfayı Paylaş