aracımda orijinal radyo ve hoparlörler var. tiz sesler bana yetersiz geliyor. tweeter alsam nasıl olur? sisteme en doğru bağlama yöntemi nasıl olmalı? hangi marka tweeter önerirsiniz?
kesinlikle infinity referance serisi veya pioneer tss-20 kendi flitreleri mvcut çok yüksek kalite ekipmanlardır
yalnız sadece tweater la olayı çözebilceğinizi sanmıyorum..tweater yerın bır mıd takımı alıp baglayabılrsınız..
ah be üsrad üniversal mı aldın ? bended e aynısı vardı iğren bir ince ses veriyordu değiştirdim gittim for x aldım
tweeter olarak 2 ytl ye aldığım tweeterlar var .Çok güzel tıslıyohttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifEn azından beni tatmin ediyo.Tweetera fazla para vermenize gerek yok sonuçta tıs tıs tır
hayır kötü değil gene güzel ses veriyor ama bass daha ağırlılklı geldiği için tizler az kalıyor yanında ama for x te hepsi eşit bunu demeye çalıştım
hmm ok deneyelim görelim bakalımkendi bağlayan var mı peki .niye soruyorum bunu;yan sinyalleri bağlattım iki hafta önce elektrik okuduğumdan adam geldi ek yaptı fara gelen kablodan o kadara 5dk da 10 lira aldı bu da kolaysa yapayım diyeceğim