Yeni Elantra mode modelinde 4 hoparlör var ama tweeterlar yok. Tizler baya zayıf. Yerleri kapıda cam açma düğmelerinin üzerinde hazır görünüyor. Bu modele daha önce tweeter ekleten oldu mu? Olduysa, Kablo çekili mi? Kapının sökülmesi gerekiyor mu? Default teyp bu donanımı kaldırır mı? vs. bilgi verebilirseniz memnun olurum. Şimdiden Teşekkürler
2011 elantra kullanıyorum, ön kapılarda tweeter var. Sizde yok mu ? Olması lazım... Hatta tizleri 2 basamak kısarak dinliyorum...
Tweeter olmaması lazım. Benim araç 2015 mod, özellikle dinledim yerleri var fakat içleri boş. Hyundai'nin sitesinde de üst donanımlarda geçiyor tweeterlar.
Tweeter'siz bir müzik sistemi düşünemiyorum... Vardır diye tahmin ediyorum... Yakından flaşlı resim çekseniz belli olur aslında...
bu tweeter kaç para ulen bir markanın en lüks modeline koymamşılar (düşük donanım da olsa).demek ki tweeter olsa imiş bu seferde arka kapı hoparlörleri olmayacakmıştı. orta sınıf b ve c segmentini anlarım şirket aracı olur filo olur vs. ama üst sınıf araçlara anlam veremiyorum hiç bir zaman. şimdi kendiniz bir ekleme yapsanız elektrik veya elektronik kısım garantiden çıkar 5 tl lik bir parça için servise gitseniz bu işlem size kaça maal olur bilinmez
Evet resmen 10 liralık parça donanım kategorisine girememiş. Hani bu tarz tesisat gerektiren parçaları sonradan eklemekte dert. Eski team eramda bile 6 hoparlör vardı ve ses kalitesi bundan daha iyiydi.
Benim araçta olmasına rağmen arka hoparlörlere de tweeter bağladım. Ses daha iyi çıkıyor. Her türlü bağlantı için kapının sökülmesi gerekiyor. Biraz daha kaliteli bir ses almak istiyorsanız hoparlörleri de değiştirip (ben öyle yaptım) tweeter ekleyebilirsiniz. Ama yine de çok bir şey beklemeyin.
anlamıyorum ben bu işi twiter 20 30 liralık birşey bunu neden çalıyorlar. bazı şeyler çok anlamsız 10 bin araba satsalar 200 bin lira eder . koskoca hyundais 200 bin ile mi zengin oldu hayret birşey ya