[video]https://vine.co/v/MTbUbMztn37[/video] Bugün Marmara Denizi'nde çıkan ve daha sonra Tuzla, Pendiğe doğru giden hortumun görüntüsü.
geçmiş olsun. O görüntü çok can sıkıcı birsey. Babamın ladada da var dolu izi. çok fazla değil 5-6 tane ancadir. Kaportaciya sormuştum macun la dolgu yapılıp komple boyanacak demişti. alternatif birşey de bakmadık pek. HTC Desire 500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
pendikde de cok fena yağdı elmadan biraz küçük limon mandalina gibi dolular düştü ara ara ben hemen koştum kafamın yarılmasını göze aldım arabayı evin çıkmasının altına soktum o şekilde bile baya dolu geldi ucuz atlattık
bende kurtköy den işten eve geçiyordum kardeşim hemen kilim atmış ama buna rağmen sanırım atana kadar olmuş olan 4-5 tane küçük var var mı bildiğin bir yer yaptırayım mı gerek yok mu bilmiyorum
macunlayıp boyatmak gerekirse bence boyatma tavanı bizim türk milleti tavanda boya gördümü hemen bu araç takla atmış diyor
Ben Tuzla'da oturuyorum. Asıl hasar sahil kısmında oldu. 8 ölü var diyorlar ne kadar doğru bilemem orasını ama evin önünden geçen ambulans ve itfaiye aracının haddi hesabı yoktu.