Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Tutumlu Santa FE

'Santa Fe Forum - Club' forumunda wiesmann tarafından 11 Eylül 2008 tarihinde açılan konu

1. wiesmann

wiesmann Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hyundai başarılı SUV modeli Santa FE’nin hibrit versiyonunu Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtıyor
    Koreli üretici Paris’e resmen çıkartma yapıyor. I20, çevreci i20 i-blue konsepti ve Santa FE’nin hibrit versiyonu Hyundai’nin fuardaki en büyük kozları olacak.

Henüz konsept olarak üretilen hibrit Santa FE, benzin-elektrik birleşiminden oluşan bir hibrit güç ünitesine sahip.

Tasarım olarak standart versiyondan farklı olmayan hibrit Santa FE’de şu anki 2.4 litre benzinli motor ve 6 ileri otomatik şanzıman ile birlikte lityum-iyon pillere sahip 30kW elektrik motordan oluşan hibrit sitem görev yapıyor. Hyundai’nin açıkladığı verilere göre; ortalama 6.4 lt-100km yakıt tüketen Santa FE, 148g/km CO2 salınımı yapıyor.

2. Davtor

Davtor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bu model bu rakamlarla gelirsezaten suv sınıfında her zaman ilk üçün içinde olan hyundai suv sınıfında başka markaya göz açtırmaz.

3. ulkebas

ulkebas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    2006 crdi dizel o.v. Santa Fe'yi alalı bir hafta oldu. Bu ağırlıkta bir araç için daha fazla tüketim bekliyordum ama gayet tutumlu bence.100 km de 7 ile 10 lt arasında harcıyor. üstelik benden önceki sahibi kış lastikleri kullanıyormuş. yeni farkettim vehenüz değiştiremedim.Bu aracıHONDA Cr-V ye tercih ettim, tercihim doğruymuş. yakıt devirli kullandıkça daha da düşüyor. lastikleri de 4 mevsim yaparsam daha da iyi olacak. beklentilerimin üzerinde bir araba almışım.

santafe2004 bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş