<h2 ="title icon">Turkcell Faturasız Hatta 20 Haziran 2011 Pazartesinden İtibaren Telsiz Kullanım Ücreti Alınacak</h2>
Alla alla böyle bir seyi sadece trcell yapmaz heralde. Muhtemelen diger operatorlerde aynı cezayı keseceklerdir msuterilerine :S Neyse, ben trcell yerine vodofone a geceli 6 ay oluyor. trcell e para bayılanlar dusunsun
Banada msj geldi 3 gün öncede dikkate almadım telsiz mi kullanıyoruzda ücretini ödeyecez gibi bi yorum getirdim )
1999 depreminde zamanında bu devlet geçici vergi altında bizlere ucu ince arkaya doğru kalınlaşan bir bir vergi soktu ki halada sokmakta bu telsiz kullanım ücretide bu aralıktan içeri kaçar kimse birşey anlamaz kullananlara şimdiden geçmiş olsun
Türkcell defterini 2 ay önce kapattım Allaha şükür. Şimdi heryöne 1000 dakika + sınırsız internet 38 lira keyfi sürüyorum
zaten tüketicinin ödemesi gereken bir ücretmiş .bu ücreti bugüne kadar müşterileri için turkcell kendi cebinden ödemiş hep , artık herkes kendi ödesin diyor. rekabet kurulunce turkcelle verilen 92milyonluk ceza'dan sonra böyle bir kesintiye gidilmesi oldukça manidar olmuştur. cezanın parasını müşterilerden çıkarma olayı gibi algılanıyor çevrelerde...