Arkadaşlar accent era 1.5 aracımda turbo arızası var sanırım bu arıza ile en fazla kaç gün süre ile kullanabilirim aracı? Motora zarar verir mi ve en iyi kendi servisi mi yapar. 2.000 tutuyor işçilik masrafıyla pahalı ve parayı denkleştiremiyorum. Yardım için sağolun
Turbo arızası ciddi bir arızadır. Bence aracı kullanmaya devam etmeyin daha ciddi problemler ortaya çıkabilir
Öncelikle geçmiş olsun bizim araçta da turbo ıslık çalıyordu komple revizyon yaptırdık 30.000 km yi geçti hala sorunsuz kullanıyoruz bence sizde revizyon yaptırın 2000₺ büyük bir rakam 750₺ gibi bir civara revizyon yaptırabilirsiniz. Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
Orijinal turbo 1000 1100 civari İscilik 100 150 Yagi filtresi 150 En yuksek 1500 e biter. Revizyona degmiyor. Reviyonda toplam 1000 tutar. Ayrica tam sorunun nedir?
Bu şekilde kullanmayın zararı olur. Mil yatagından yağı çeker egzoz a verir sonra komple araba yatak sarar. Olur da olur yani ihmal etmeyin. D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benimde başıma geldi ve sizler gibi kişilere yol göstermesi için konuda açtım. https://www.hyundaiclubtr.com/konu/vgt-turbo-revizyon.24571/
Turbo sorunu olan Arac tum viteslerde katir gibi İnatlasir. 1.2 de yapip 3 4 5 normal olmaz. Duman yapar ses yapar islik calar uyari verir. İlk once sorunu tespit ettirin. Graftt in linkini inceleyn Netlessin,
Bak arkadaşım benim araç geçen hafta turbo yaktı çok yer gezdim piyasa su an en kralı 1500 tl diyor herşey içinde ve bu süre zarfında aracı fazla kullanma yatak sarar daha kötü olur ben bağcılar organize sanayiye gittim 4l turbocu var orda degistirdim 1500 tl verdim sıfır aldım bana kalırsa sende aynı işlemi yap sonuçta turbo aracın kalbidir 1500 vermemek için 8000 binden olma derim sonuçta bunun içinde can guvenliginde var