Salı Günü Citrone Nemo yu Muayeneye Götürdüm Koltuk Sayısından Kaldık Ruhsatta 5 Yazıyor Meğer 4 Olucakmış Geçen Seneki Muayenede 5 İle Geçmiştik Başka Bir Bakış Pejo 307 1.4 Hdi 2004 Model Koltuk 5 Yazıyor Muayeneden Geçmiş Bu Nasıl İştir Bilen Bilgilendire Bilir Mi ?
bunu bize diyeceklerine trafikle mutabık kalıp ona göre çalışsalar ya, millet işini doğru yapmıyor derdi hep biz çekiyoruz.
Ruhsat yeni olanlardan mı? ( 2 yapraklı ) Tek yapraklı olanlardan ise 4 yazmasında problem yok. 2 hafta önce yaptırdım. Ruhsat eski tek yapraklı olanlardan, muayene yeri kalmadığı için 1 tanesini yenilettim. ( ek 1 belgesini TUV veriyor)
Gideceğiniz istasyon ile görüşün, Adana da uygulama, muayeneyi yapıyorlar daha sonra koltuk sayısı hatalı olduğu ağır kusurlu belirterek trafik şubesinden düzeltilmesini istemekteler. Onay işlemine tekrar gidiyorsunuz? Sistemlerde 5 gözüküyor, trafikte ruhsat üzerinde düzeltme yapabiliyorlar veya tekrar 75 tl ye ni ruhsat çıkarılmakta. İşyeri aracında "sınıf" hatalı yazmışlardı trafik ruhsat üzerinde düzelttiler.
işini düzgün yapmayan insanların hatalarının sıkıntısını sürekli biz çekiyoruz... bende geçen gün bi akrabamın arbasını muayeneye götürdüm arka emniyet kemerleri koltuk kılıfının dibinde olduğu için ağır kusur saydı ancak tesadüfe bakın ki geçen muayenin kağıdı ruhsatın arsındaydı ve orada hafif kusur olarak geçmiş sonra bunu gösterdim kıvırmaya başladı o arada hemen aradan küçük bir kesik atarak koltuğun altından çıkardık ve geçtik... adamlar keyiflerince iş yapıyor tabi doğru dürüst denetleyen olmayınca....
aynen keyiflerince iş yapıyorlar standart iş yok.mesela accentimde cam filmi vardı adana da hafif kusurlu geçti,ekstradan far ayarı,trafik setinde eksik malzeme(içini bile açmadı nasıl gördüyse) sorunları varmış.bir sonra ki muayeneyi mersin-silifke de yaptırdım orda da hiçbir hafif kusur yazmadılar.araç aynı araç sonuçları farklı
görsem ben kullanını ortalıga kesin sacarım herhalde gecen muayenede görevli benim geri vitese takarken caaarrrttt ettirdi öyle bir baktım ki adama sağ elini kaldırıp pardon demek zorunda kaldı
Aynı sorunu tek kapı opel corsada bizde yaşadık.Yanlış hatırlamıyorsam emniyet kemeri yüzünden takıyorlar