arkadaslar egzos muayenesi istemiyolardı gecen aya kadar ama bugun arkadsım egsoz muayenesi yok die ağır kusur yazmışlar.20 tl sanırım
İyi ki 2009 da yaptırmışım.. Bu adamlar nerelerinden ne çıkaracaklarını şaşırmaya başladılar. "Kusurda Egzost spiral ve 1. susturucu görevini yerine getirmiyor " yerine katalitik BOŞALTILMIŞ Yeni katalitik taktıracaksın Böyle çok geliyor dedi. SIYIRDIM. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Katalitik nerde diyorum alt tarafı gösteriyor. Halbuki kataliktik manifolt çıkışında! Ya egzostta katalitik diyorlar yada ben yanlış biliyorum. Sonunda riske girip komple çataldan Katalitik hariç değiştirdim. Gittim Sorunsun geçtim. Kusur tek : EGZOST Paslı .. !!!!! Kısaca her şeyde olduğu gibi malesef bununda içine ettiler. Dikkatli olmakta fayda var.
yani artık muayeneden geçmsi için egzoz muayenesinemi bakıyorlr..bu heryerdemi böle yoksa bazı yerlerdemi?
evet yeni çıkmış egsoz muyanesi şart geçen bir arkadaşım gitti egsoz muyanaesi istediler bizde gittim yaptırdık adı yaptırdık araca hiç bakmadılar bile sadece para verdik 22,5 tl yani birilerin cebini dolduruyorlar el insaf isyan edesi geliyor insanın biz koyunuz kabul edelim bunu
aracı ne zaman muayaneye götürürseniz o zaman mecbur yapılacak 0 kmaraçlarda ilk muayeneye 3 yıl sonra ama araç lpg,li ise alıralmaz yapılacak o muayeneyide satış plazaları yapıyor ondan sonra iki yılda biryapılır kural bu
3 yıl fenni muayene ve eksoz, bu konu ile ilgili genelgeyi burada bir yerlerde yazmış ve linkinide atmıştım
Ben kasımda gittim o zamanda istiyorlardı, olmayanlarıda kendi istasyonlarında yeni yürürlüğe giren egzost muayene yerinde yapıyorlardı...