Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Türkiyedeki TEK KİA CERATO,Başka YOK :))

'Otomobilinizi Tanıtın' forumunda drangelman tarafından 1 Temmuz 2009 tarihinde açılan konu

1. drangelman

drangelman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhabalar arkadaşlar.aranıza yeni katıldım sayılır.bende kendi çapımda yapabildiğim sade ve basit modifikasyonlarımı sizlerle paylaşmak istedim.

Öncelikle yaptığım bütün modifiye işlemler için gerekli parçaları Koredeki KİA'nın orjinal aksesuarlarıdır.www.ebay.com dan devamlı alışveriş yaptığım koreli bir satıcı aracılığıyla temin ettim parçaları.kendisi koredeki en büyük KİA ve HYUNDAİ yedek parça orjinal modifiye parça satıcısıdır.işte yaptılarım.

1-XETEC-DTM 700 DVD-NAVİGASYON SİSTEMİ (usb 2.0 girişli,2 adet SD Kart girişi,800*600 ekran çözünürlüğü,Bluetooth,TV Özelliği,AUX girişi,Navigasyon İGO 2008.piyasaya fiyatı şu anda 2800 ytl)

2-Orjinal KİA Cerato Mavi Ledli Kapı Ledleri

3-Orjinal KİA Cerato Arka Spoyler.10 Ledli Aydınlatması mevcut.

4-Kısa ve Uzun Farlarla birlikte Sislerde de Cenmax H4-6000K Xenon Farlar.

5-Arka sislerden sağ tarafta olup inaktif olan sis lambasını,sol taraftaki gibi Osram marka 21 mv luk lambasını taktırdım.şu anda her ikiside simetrik olarak ve aynı güçte yanıyor.

6-Korna Sistemini komple değiştirmiş bulunup şu anda üzerinde Audi A8-Quattronun Korna Sistemi mevcuttur.165 ytl'ye aldım Bursa Audi Servisinden.

7-Yan dikiz aynaların her ikisinin yerine Ojinal KİA Cerato'nun yeni kasasında kullanılacak olan ve henüz türkiyeye gelmemiş olan 3 ledli ve kapı eşiğine doğru alt aydınlatması beyaz ledli olan dikiz aynaları yine koredeki elemanımdan alıp montajını 2 hafta önce yaptırmış bulunmaktayım.

ancak resim nasıl ekleneceğini henüz keşfedemediğim için resimleri ekleyemedim arkadaşlar.nasıl yapıcam bu işi acaba?
    buldum artık merak etmeyin.

https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley14.gif
    Düzenleyen : drangelman

2. drangelman

drangelman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  3. 35emrah35

35emrah35 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşın emeğine sağlık ne güzel olmuş kia aracın maşşallah allah kazasız belasız ağız tadı ile kullanmayı nasip etsin hiç satılmayıp senelerce kullanılabilir bir araba olmuş bu arada navigasyon cihazın güzel kaça ve nereden aldın selamlar

4. U.F.U.K

U.F.U.K Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    127
    Ad Soyad:
    ufuk gunaydin
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    selam aracınız gercekten cok hos baska bır forumda da aracınızı tanıtmıstınız dıkkatımı cekmıstı ıyı gunlerde kullanmanız dılegıyle allah kaza gostermesın

5. canakkale18217

canakkale18217 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba aracıınz çok güzel olmuş çok masraf yapmışsınız keyifli,cezasız,kazasız sürüşler.

6. 10numara

10numara Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    güzel araç gerçekten
    hayırlı olsun kaça aldınız bu makineyi ...

yalnız şu koltuğun üstündeki şeyi atın be yaw
    Düzenleyen : 10numara

7. onurmac

onurmac Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Kapı ledlerine bayıldım bende istiyorummmm accent için varmı :)

8. drangelman

drangelman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    navigasyon cihazını istanbulda Aktepe Sounddan almıştım.15 ay oldu herhalde.2000 ytl civariıydı.türkiye distiribitörü Murtaş Elektroniktir.
    geçen hafta istanbula gitmem gerekti bir kurs için.ve navigasyonun faydasını gerçekten gördüm.girdiğim her adreste nerdeyse kapının önüne kadar götürdü beni.
    ancak dikkat edilmesi gereken nokta şudur.türkiyedeki navi programlarının bence henüz yapay zekaları yeterince gelişmiş değil.nedenmi?çünkü siz her zaman bildiğiniz yoldan evinize gitseniz ve o sırada naviyi açıp ev adresinizi girip rota çiz dediğinizde programın yapay zekası sizi daha uzun bir yoldan götürmek üzere bir rota çizebiliyor.sonuçta adrese götürüyor ayrı olay ama henüz bir kaç sene içinde katedeceği yollar var bence bu programların.ama büyük şehirlerde ve bilmediğiniz yerlerde faydası tartışılmaz.
    koltğun üzerindeki kılıfları çıkardım hocam zaten merak etmeyin https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

9. 10numara

10numara Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    cerato ya ne kadar ödediniz

10. drangelman

drangelman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kapı ledleri koreden getirttim.dediğim gibi türkiyede hiç bir yerde bulamazsınız.ancak yan sanayi oda sadece üzerinde kromajlı yazı olan modelleri bulursunuz.benim araçtakiler direkt aracın elektriksel sistemine bağlı ve hangi kapı açılırsa o taraftaki ledler yanıyor.her 4 kapının altındada mevcut zaten.mavi ledlli olması dahada çekici yapıyor.

ben esasen aracımı tanıttığım site olan donanimhaber.com dada yazmıştım bu konuları.eğer aracınız KİA yada HYUNDAİ ise türkiyeden kesinlikle modifiye etmek için uğraşmayın.direkt olarak www.ebay.com dan search kısmını hyundai accent era filan hangi modelse yazacaksınız arattırın.bakın karşınıza ne orjinal aksesurlar çıkacak.ağzınız açık kalacak.

çünkü korede kia ve hyundai türkiyedeki toyota,ford gibi yok satıyor.ama bizim memlekette herkeste marka sevdası birde krizden dolayı güya para yok ya o yüzden herkes parayı gidip markaya yatırdığı için kia ve hyundai kore malı diye küçümseniyor ama herkesin zevki kendine tabiki.

dediğimi unutmayın arkadaşlar eğer aracınız kore malı ve modifikasyon düşünüyorsanız www.ebay.com ilk adresiniz olsun.

sizlere yardımcı olması açısından benim çok güvendiğim ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan koreli arkadaşın msn adresini vereyim onla yazışın hatta yazışmadan önce bence ingilizce olarak mail atın.eğer size sorarsa nerden buldunuz benim adresimi diye.benim nikimi verin hemen hatırlar zaten.drangelman dan aldık dersiniz.türkiyeden.kapı ledleri ve sinyalli dikiz aynaları ondan almıştım.bir kaç gün içinde mutlaka size mail atar.adresi eugene_0@hotmail.com zaten halen elinde bir hayli mevcuttur.

www.ebay.com daki niki ise kix-on fire'dır.710 işlemde %100 olumlu yorumu mevcuttur.son derece güvenilir bir satıcıdır.

aracımı 1,5 sene önce sıfır km olarak almıştım.o zamanki 35000 ytl ye almıştım.şu anda 37500 filan fiyatı.saygılarımla.eğer sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım arkadaşlar.

11. burakaydin41

burakaydin41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    gercek ten guzelmıs Kapı ledlerine bayıldım

12. GOKHAN KENAR

GOKHAN KENAR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Emeğinize sağlık gerçekten güzel olmuş bursa buluşmalarımıza bekleriz.

13. Nuri Öztürk

Nuri Öztürk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    kapı ledleri çok güzel durmuş Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin

14. karizmaxenon

karizmaxenon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    bilal aydın
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Starex CRDI(1997-2008)
    maşallah kapı ledlerıne herkes vurulmuş :D nazar değmez inş...

15. yalan55

yalan55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    güzel araba. maşallah diyelimde nazar deymesin

16. gokhangry

gokhangry Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Güle güle kullanın...

17. drangelman

drangelman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    saolun arkadaşlar.

kapı ledlerini dediğim gibi ebay.com dan çok rahat hem hyundai hemde diğer kore arabaları için istediğini modele uygun aynı benimki gibi çok rahat bulabilirsiniz.

size hemen maliyetini size söyleyimde biraz şaşırın.bana kargoda dahil olmak üzere 4 adet mavi ledli kapı olmak üzere 75 ytl ye geldi.şaşırdınız değilmi?
    türkiyede olsa bu sistemi 400 ytl den aşağıya alamazsınız.
    sadece yazılı ve yan sanayisi olanlar bile 250-300 ytl arasında geziyor fiyatları.

18. karizmaxenon

karizmaxenon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    bilal aydın
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Starex CRDI(1997-2008)
    hocam ebay da matrıx için cam ruzgarlığı buldum...ordan alışverışı nasıl yapacağiz ???

19. drangelman

drangelman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    cam rüzgarlığı neki.biraz araştırın daha neler neler bulacaksınız kia ve hyundailer için.

arkadaşlar yurt dışı sitelerden alışveriş yapmanın en güzel ve güvenli yolu payment yoludur.kredi kartınızın şifrelerinin kırılması nerdeyse imkansızdır.bizim türkiyedekinden kat kat güvenlidir sistemleri.zaten ebay.comda ürünü almaya çalıştığınıza sizi o siteye yönlendirecektir.payball yolu ile alacaksınız sonuçta.

20. ankarali179

ankarali179 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Bu Sayfayı Paylaş