merhaba arkadaşlar herkese bol sohbetler dilerim 2016 mart ayında ilk gelen elantralardan birini de ben almıştım şu an 22 000 km ye yaklaştım aractan hala sıkılmadım keyifli bir araç herkese tavsiye ederim . aldıktan sonra araca uygulagığım ekipmanlar. 1- 10.1 inç android 6.0 mars mallow multimedia ünitesi 2000 tl araca ayrı bir hava kattı diyebilirim. (çok kullanışı 3g internet keyfi.) 2- Orjinal hız sabitleme sistemi . Özel olarak koreden orjinal hyundai mobisten getirttiğim kit ile daha konforlu bir sürüş keyfi 3- 2017 yeni kasa i30 jantını takıp uygulattım birebir uyuyor ve hyundai orjinal jantı. 4- Yeni lastikler takıldı. 5-çinden krom aksesuarlar alıp uyguladım çok şık durdu. 6- geri görüş kamerası ve arka park sensörü. kamera çok işlevsel 7- Deri direksiyon kılıfı (dikme) artık yapacak bir şey yok , style plus seçeneği benzinli versiyonda hali hazırda olmasada be yaptım diyebilirim. sevgiler saygılar.resimler yakında.....
Biraz görsel olarak desteklerseniz iyi olur hocam Bu araçla ilgili okuduğum tek olumsuz yorum el freninin elektronik olmaması. Ek olarak; 2017 model C sınıfı sedan araçlar arasında en yakışıklı bulduğum araçtır.
evet çok güzel tasarımı var resimleri yakında eklerim başka bir topic vardı aracımla ilgili buardan yazaım dedim forumda ilk alan bendım zamanında...selamlar saygılar....
Galiba @adem_ocakli abininki ile ayni su an. Tek olmayabilir yani MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Süspansiyon gayet başarılı ses zıplama ve arkayi atma eğilimi yok. Ayrıca Torsiyon daha uzun ömürlüdür. İ30 bağımsız.
Hiç pişman olmadım diyebilirim. Yakıt konfor tasarım ve genişlik olarak seleflerinden önde diyebilirim.