forumda arattım fakat bulamadım. daha önce paylaşılmadı sanırım. kaynak: www.hyundai.com.tr *** TÜRK HYUNDAI TEKNİSYENLERİNDEN DÜNYA OLİMPİYATLARI'NDA MUHTEŞEM ZAFER !!! Satış esnasında olduğu kadar satış sonrası hizmetlerinde de müşteri memnuniyetinin sağlanmasında en etkin rolü üstlenen Hyundai, iki yılda bir düzenlenen "Hyundai Dünya Teknisyenler Olimpiyatı"nın sekizincisini Seul-Kore'de gerçekleştirdi. Türkiye adına yarışmaya katılan üç teknisyenin de dereceye girdiği olimpiyatlar neticesinde Türk teknisyeninin ne kadar uzman olduğu ve Türkiye'deki Hyundai müşterilerinin araçlarının güvenilir ellerde olduğu bir kez daha ispatlanmış oldu. Toplam 65 ülkeden 80 teknisyenin katılımıyla Kore'nin başkenti Seul'de gerçekleştirilen yarışmada Türkiye adına yarışan İstanbul Hunko Yetkili Servis'ten Akın Şimşek dünya ikincisi, İstanbul Merkez Ofis'ten Yavuz Açıkgöz dünya üçüncüsü ve Mersin Derya Yetkili Servis'ten Gökhan Korkmaz dünya dördüncüsü oldu. Yarışmada genel sıralamada birinciliği Çin kazanırken, en iyi teknisyen ödülünü Türkiye ve Endonezya, en iyi üçüncü teknisyen ödüllerini de yine Türkiye ile Ukrayna ve Hindistan paylaştı. 8. Hyundai Dünya Teknisyenler Olimpiyatı'nda katılımcılara yazılı test ile 5 ayrı istasyonda (Motor İşletim Sistemi, Otomatik Şanzıman, Gövde Elektrik Sistemi, Şase Sistemi, Arıza Teşhisi) araç üzerinde 5 pratik uygulamadan oluşan bir sınav verildi. Daha önceki her teknisyen olimpiyatında mutlaka ilk üçe girmeyi başaran Türk teknisyenler, dünya olimpiyatlarından önce 13-14 Eylül tarihlerinde Türkiye elemelerine katıldılar. Birinciliği kazanan Gökhan Korkmaz ve ikinciliği kazanan Akın Şimşek, Kore'de düzenlenen Hyundai Dünya Teknisyenler Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil etme hakkını kazandılar. Hyundai Assan Eğitim Şefi Önder Özdemir yönetiminde, dereceye giren iki teknisyen ve Merkez Ofis'ten Yavuz Açıkgöz ile beraber dört kişilik Olimpiyat takımı kuruldu. Bir ay boyunca süren yoğun eğitim programının ardından Türk teknisyenleri Kore'deki olimpiyatlarda başarıyla temsil etmiş oldular. Üst üste gelen başarılardan büyük mutluluk duyduğunu belirten Hyundai Assan Başkanı Kwang-Heum Um, "Türk teknisyenleri ne kadar başarılı olduğunu tüm dünyaya göstermiş oldu. Türkiye genelindeki 91 serviste çalışan yaklaşık 580 teknisyenimizi Hyundai Teknisyen Takip Programı çerçevesinde farklı konularda düzenlenen eğitimlerle sürekli olarak geliştiriyoruz. Hedefimiz üst düzey teknisyenler yetiştirmek ve her zaman en iyi müşteri memnuniyetini sağlamak. Hyundai kullanıcıları araçlarının usta ellerde olduğundan emin olabilirler" dedi. ***