Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Tüpten benzine geçince en az 3 km tekliyor

'Arıza Tespit Bölümü' forumunda asi46 tarafından 21 Kasım 2014 tarihinde açılan konu

1. asi46

asi46 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Uzun yolda giderken tüp bitti. Benzin full. Benzine geçtim. Araba çalışıyor istop ediyor en az 3 kere. 4. Basmaya çalışıyor. Bi sorun yok araç 15 metre gittikten sonra öyle bir tekliyor ki küt küt vuruyor hemde öyle feci vuruyor ki direksiyondan tutmasam kafam cama deyecek şekilde tekliyor. ALLAH tan araçta benden başka kimse yok. 3 km tekledikten sonra araba düzeliyor. Bir sorun çıkarmıyor.Uzun zaman tüpte bindim. Bi problem yok zırt pırt paso tüpe girmekten usandım. Benzinde binmek istiyorum ama rezil ediyor kazaya sebebiyet veriyor. Araç 1.3 accent ls yumurta. Karbüratörlü . Bu sorunla ilğili bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum

2. Murat55

Murat55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    358
    Ad Soyad:
    Murat Yılmaz
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    Karburator temizligi yaptirin bide karburatorde bi boru var zamanla keceler benzin kaciriyor ve o borudan benzin gelince arac ayni sekilde kut kut vurur ben o boruyu iptal ettirdim usta karburatore gelen fazla benzini filtreye gonderen boru diyodu yanlis hatirlamiyosam simdi sorunsuz calisiyor arac :)

Bu Sayfayı Paylaş