Herkeze selamlar benim küçük bir prolemim var gerçi problem sayılmaz ama bilgi almak istiyorum. Bagajdakı tüp deposu simit tüp değil bagajda çok yer kaplıyor bunu simit tüp ile değiştirmek istiyorum bu işlem için ne yapmam gerek nekadar tutar muayeneye yeniden girmem şartmı birdahakı muayeneye kadar beklesem olmazmı bilgi alabılırsem çok sevinirim. Şimdiden herkeze teşkkur ederim.
A.S benim aracımdada simit tüp yok lpg servisinde sormuştum araca simit tüp taksak ne kadara olur diye 400 tl gibi fiyat verdiler galiba.şamandıra fiyatıda baya pahalı şamandıra değişmezse belki yarı yarıya düşebilir.muayeneye'de giriliyor yanlış hatırlamıyorsam sızdırmazlık raporu alınıp.
yeni lpg projesi istiyorlar diye biliyorum, ayrıca tekrar muayene şart, bu durumda masrafınız baya tutar. sadece muayene 200 tl dersek, muayene zamanınız yaklaşınca yaptırmak daha mantıklı.
merhaba, lpg tankı 300-400 tl arası değişiyor. Tankı taktırdığınız yer size fatura ve proje verecek. Bunlar ile önce LPG sızdırmazlık raporu alacaksınız (35 TL) Daha sonra da TUVTÜRK muayeneye gireceksiniz (181 TL) Tabi bunları aracınızın muayene zamanına yakın yaptırmakta fayda var. Çünkü tankı taktırdıktan sonra 1 ay içinde muayeneye girmek zorundasınız. Veya işlemi yaptırdğınız yer ile anlaşırsınız size muayene zamanı fatura ve proje verirler. Toplamda 500-600 TL gibi bir ücrete mal olur.