15.04.2016 tarihinde servise gittim serviste fabrika tarafından alınan kararla frenle alakalı bir parcanın ÜCRETSİZ degişimi yapılıyor tüm coupe modelleri icin geçerlidir ücretsiz degişim yapıyorlar boş vaktinizde ugramanızı tavsiye ediyorum
Fren derken? Fren pedalının orada bir parça ise fren müşürü. Benim daha önce değiştirdiler ücretsiz olarak.Balata çevresinde ise gideyim bende.
Tam net dinlemedim ucretsiz degistiricez diyince napiosan yap desim bir arkadasi gormeye gitmistim arkadaslari bilgilendiriyim diye yazdim
amerikada servis çağrıları bir yerde ilan ediliyordu, Türkiyede nerde acaba? oradaki servis çağrısında hangi parçanın değişeceği yazar.
HYUNDAİ ASSANı aradım böyle bi bilgi yok bizim elimizde denildi hangi serviste bunu söylediler arkadaşım ?
Hocam Ankara havalimani yolundaki hyundai bayinde arac experine sokmustuk fren müşürüydü parca onlar söyledi ve ücretsiz degisimi yapıldı fabrikadan talimat varmis
Daha önce benim müşür bozulmuştu.Frene basınca 1-2 saniye sonra yanıyordu stop lambaları.Para verip değiştirmiştim.Daha sonra bakıma gittiğimde bir baktım yine değiştiriyorlar.Ne yapıyorsunuz dedim fabrika emri ücretsiz değiştiriyoruz dediler.Belki fabrikada yeni tip müşür üretilmiş ve onlar takılıyor olabilir.