Hayırlı günler arkadaşlar. Forumda yeniyim. Birkaç ay önce aldığım tucsonun boşta ve park konumunda hafif bir şekilde rolanti dalgalanmasının olması. Şimdi araç 2017 elite tucson tgdi motorlu ce dct çift kavrama şanzımanlı bir araç. Sürekli rolantide dalgalanmalar oluyordu. Hatta bikaç kere istop etti. Yetkili serviste bujiler, bobinler ve şarj dinamısu kasnağı değişti. Sonra boğaz kelebeği temizlendi. Sorunum büyük ölçüde bitti. Ama yine şu anda boşta veya park modunda hafif rolanti dalgalanması oluyor. Klimayı açtığımda herşey normale dönüyor. Dalgalanmalar gidiyor ve saat gibi stabil çalışıyor. Ne zaman klimayı kapatsam tekrar devir düşüyor ve dalgalanıyor. Neyse aylardır uğraşıyorum. Bi sonuca varamadım. Lütfen yardım edin
Merhaba hocam 2016 tucson kullanıcısıyım bende aynı sorun bendede var bujiler değişti boğaz temizlendi ama hala aynı rolantide hafifbir dalgalanma var siz halledebildinizmi aceba aracım 42 binde
Benim rolanti düşük arkadaşında var aynı araç onun rolanti örnek 7 de sabit benimki 5.8–6.2 şeklinde çalışıyor Stop etme falan yok çekişte sorun veya tekleme mevcut değil sanki avans ayarı bozuk gbi minimal bir rolanti düşüklüğü ve düşüklükden dolayı dalgalanma
Merhaba hocam diyarbakır servise götürdüm aracımı bilgisayara bağladılar tüm testleri yaptılar ama bilgisayara göre ne enjektör verileri ne ateşleme nede subab hiçbir sıkıntı yok denildi Araç arıza ışığı yakmadığı için Deneme yanılma yöntemi olarak bobinleri değiştirebiliriz dedi bujiler zaten değişmişti bende kesin çözüm ise değiştir yoksa arıza ışığı yakana kadar kalsım boştan yere bobin değiştirmeyelim dedim onlarda kesin diyemeyiz dedi aracı çıkardım Dışarda özel servisdede subab lar için ayrıca komprosyon testi yaptırdım 1 ve 2 ci göz 147 3ve 4 göz ise 149 çıktı Araç 2016 42 binde benzinli lpg yok
Evet hocam onlarda bilgisayar üzerinde sorun yok dedi olsa olsa ateşleme ile ilgili dedi bobinden başlar sorun beyine kadar gide bilir dedi bence bu şekil kullanın büyür ise arıza ışığı yakar sorunu gösterir dedi yoksa bu şekilde sadece deneme yanılma yolu ile sorunu buluruz dedi oda size masraflı olur söylendi
deneme yanılma yerine ateşleme sürelerini, map basıncını, enjektör verilerini kontrol edebilecek kapasitede personeli olan başka bir yetili servise göstermenizde fayda var.