Selamlar yeni tucson smart aldim araniza katıldım. Multimedya cihazına uygulama yukleniyormu, mesela navigasyon yok, eger yukleniyorsa nasil yukleniyor bilgi verebilir misiniz
Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız inşaallah , aramıza hoş geldiniz. Tucson Smart ve navi yok mu ? Bizdeki 2018 Tucsonda var navi , donanımları geri mi alıyorlar acaba ? Ayrıca bizde 2020 Toyota Corolla Hibrit var onunda multimedyada navi yok , rutin servis bakımı sırasında söyledik servise yazılımla navi eklenemez , telefonunuzdan google haritaları açıp , multimedyaya aux ile bağlayın o zaman gösterir dediler hocam , sizde bu yol işe yarar mı bilmem. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dediginiz gibi yapilir olur tabi ama benim icin onemli olan multimedya cihazı na kendimiz uygulama yukleyebiliyomuyuz
Hocam bildiğim kadarıyla araçların elektrik ve elektronik akşamlarında/içeriklerinde yapılacak değişiklikler, o aksamla ilgili tüm garanti kapsamini kaldırıyor. Yüklenebiliyorsa bile ya serviste, servisin elindeki katalog uygulamalardan (o da öyle bir uygulama varsa) ya da dışarıdan yüklenir ki ikinci seçenek başta bahsettigim sonuca yol açar.