Herkese merhaba, 2020 model tucson aracımda mercekli farlarda h7 photon milestone led taktım, ancak yolda giderken apartmanlara kadar yansıdığını fark ettim, düz duvara yanaştığında kısalar açıkken görüntü bu şekilde, ledleri söküp orijinal ampulleriyle aynı duvara yanaştığımda ise yine yansıma yapıyor ancak ampuller çok güçlü olmadığı için çok belli olmuyor. Netice itibariyle bu yansıma neden olur ledleri kullanamıyorum, forum üyelerinden acil yardım talep ediyorum .
Hocam yüklediğiniz foto atık kağıt olarak görünüyor o nedenle tam anlayamadım ama ben de i20 de Photon Duo H7 led kullanıyorum , yansıma yol dışına bir taşma veya yukarı doğru süzülme ise , led farlarda far yükseklik ayarını benim arabada oto elektrikçi 3 olarak ayarladı. Sıfır normal seviye biliyorsunuz ,0-1-2 de karışının gözünü alacağını hesap ederek 3 yaptı ve kimse bana selektör yapmadı , kimseyi rahatsız etmiyorum demek ki yol aydınlatmam da mükemmel derecede aydınlık ve net. Sizin araba (Tucson) yüksek bir araba olduğu için belki de 4 seviyesine indirmelisiniz. Sizdeki sorun seviye ayarıyla çözülebilecek bir durumsa diye yazdım. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi