merhaba arkadaşlar 2010 hundai tucson aldım başım belada 150 bin tl harcadım hala sorunum çözülmedi aldiğimdan beri arabaya binmedim 1 ay oldu sorun şu araç motor lambası yanıp sönerken devir almıyor lamba sabit yandığında normale dönüyor ancak bir süre sonra lamba tekrar yanıp sönüyor yine araç arıza verip gaz yemiyoraraca şu ana kadar yapılanlar başta yağ kaçakları vardı hepsi yapıldı üst kapak söküldü enjektörler çıkmadı kaynamış tornacı çıkardı rev ize ettirdik turbo revize edildi sıfır egr yapıldı selenoit valfi maf valfi hava akışmetre hepsi orjinalı ile değişti iki defa beyine yazılım atıldı sonra hepsi silinip orjinal yazılım atıldı ki orjinal yazılıma kadar araç arıza lambasıda yakmıyordu turbo hortumları kontrol edildi hala araba gitmiyor tamirci bile isyan etti bu arabada ne var bu arada otomatik şanzumancı arabaya baktı şanzuman dolduruyor problemi yok dedi bu anlattıklarıma bakarak bana yardımcı olabilecek bir arkadaş olursa çok sevinirim
krank sensörü arızası beyinde çıkmaz, araç stop edilmiş gibi algılar beyin. kontrol edilmesinde fayda var. bunun haricinde yine tespit edilemiyorsa elektrik tesisatında problem vardır, beyine akü'den direkt akım verip hafızası garanti altına alınmalı, o zaman bilgisayara bağlandığında kod görürsünüz.