Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

tucson almayı düşünüyorum

'Tucson Forum - Club' forumunda kanky67 tarafından 18 Eylül 2011 tarihinde açılan konu

1. kanky67

kanky67 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    selam arkadaşlar bugunlerde tucson almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz açıkcası vitara ve rav 4 tavsiye edenlerde var bana yardımcı olursanız sevinirim çünkü daha önce bu tarz araba sahibi olmadım halihazırda 1.4 era kullanıcısıyım

2. TOYY2004

TOYY2004 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    arkadaşım şuan kıbrıstayım ve benzinli 2.0 motor tucson kullanıyorum araba hakketten 10 numara çok rahat konforlu kullanması acayip zevkli kesinlikle tavsiye ederim.ama alırsanız mutlaka 2.0 crd dizel alın benzini çok yiyor ve 2.0 motor benzinde kasaya hafif kalıyo yokuşlarda düşüyor çekişten...bende elentra var bende şuan citti citti tucson düşünüyorum..

3. TOYY2004

TOYY2004 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ha bu arada burada benzinin litresi 3 tl :=))))))) türkiyede 4.60 oldu benzin büker adamın belini en güzeli dizeli hem seri hem maliyet yönünden avantajlı

4. Smyrna

Smyrna Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    karamsarlığa düşmeden tavsiye edeceğim bir araç. hızlanması gayet güzel, kullanımı rahat, heleki ilk sahibinden denk getirirsen ve servis bakımlıysa tadından yenmez https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

5. edarguner

edarguner Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    49
    Ad Soyad:
    Ediz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Starex CRDI(1997-2008)
    Servis Bakımlı aldım, çok kısa bir zaman kullanmamıza rağmen çok keyifli. Elediğim araçlar Freelander, Vitara, Santa Fe, Sportage

6. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    vitara tavsiye edenler büyük ihtimal benzinlisini tavsiye ediyorlardır zira dizelleri çok pahalı artı suzukilerde kronik bir izalasyon sıkıntısı var..

freelander iyidir ama dizelinin temizini bulmak zordur.. ve servisi parçası pahalıdır.

sportage tucson zaten aynı platformun araçları diye biliyorum motorlarıda aynı 2.0 crdi motor bir fark yok.. ama tucson bence daha iyi yaygın servis yedek parça açısından.

7. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Sınıfında alınacak sınırlı sayıda araçtan birisi. Ancak 2007 modelden aşağısını almayın mümkünse. 2006 ve öncesi araçlarda gerçekten çok büyük sıkıntı olan 2 konu var. Birincisi ESP yok ki bu boyutta, bu yükseklikte bi araç için şart. Hatta ESP olmadığı için pert ettiğimiz bi Tucson'um oldu. Ayrıca 2006 ve altı modeller 112 hp. Eski teknoloji motora sahip. 2007 ve üstü araçlarda motor 150 hp, tork da daha yüksek. Haliyle yakıt sarfiyatı da daha az oluyor. ( 2.0 CRDi araçlar için konuşuyorum. ) 2007 ve üzerinde otomatik katlamalı aynalı, Xenon farlı, bluetooth özelliği olan radyolu araçlar bulabilirsiniz. Bu donanımlar 2006 ve öncesinde mevcut değil.

8. Windofhange

Windofhange Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    156
    Ad Soyad:
    Ayten
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Tucson (2004-2009)
    pardon özur dılıyorum ama benım aracta bluetooth ozellıgı var 2006 model esp de var !!

Bu Sayfayı Paylaş