merhaba arkadaşlar benim 2006 model hyundai tucson 4x4 kaza yaptım aracın abs beyni hasar gördü serviste 6000 ytl istediler bu parçayı daha ucuza nerden temin ederim çıkmacıların bir çeğuyla temasa geçtim ama numaraları tutmadı abs no:58920-2E550 şimdiden çok sağolun
öncelikle geçmiş olsun bu işlerden pek anlamam ama sıfır araba alırkan abs olanla olmayan arasındaki fark 1000 ytl dir. :S peki 6000 ytl nasıl tutar çok enteresan
doğrudur bu gaziantep hyundai servisi 5500 parça bedeli 500 de el işciliği çıkardı yuh dedim bu kadar olmaz bende şimdi çıkma parçara bakıyorum ne yapalım okadar para veremem . ama çok doğru klima komprosörüne de 5000 ytl dediler çıkma 200 ytl ye aldım servisler bence biraz insafsız
SURİYEDEKİ HYUNDAİ SERVİSİ AYNI PARÇAYA 1000 DOLAR İSTEDİ. ONLARDA PARA KAZANIYOR BU PARÇADAN BUNUDA SİZ DEĞERLENDİRİN.
çıkma ve yansanayi parça almanı hiç önermem bunlar elektronik şeyler doğru düzgün çalışıp çalışmadıgını anlıyamazsın bile sadece takmak için takarsın her zaman düzgün çalıştıgını nerden biliceksin orjinal al bence...