Merhaba arkadaşlar. Öncelikle herkese kazasız belasız yolculuklar diliyorum.. Benim aracım 1.6 T-Gdi motor Hyundai Tucson (nx4 kasa) 2021 model. Motor üst kapağın, yağ kontrol çubuğunun hemen sağ ve sol tarafında metal bölümde böyle kılcal çatlaklar var. Acaba burada bir terslik mi var? yojsa nırmal bir durum mu? Rica etsem aracınızda buranın fotoğafını çekip bana gönderebilir misiniz? Sizden gelen bilgilere göre sanayiye gitmeyi düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.
Aracın geçmişi nedir kacıncı sahibisiniz alırken ekspertiz filan yapıldı mı ? Aklıma araç ufak çaplı bir yangın geçirdi mi diye soru geldi sadece tahmin benim ki
merhaba, muhtemelen döküm kalitesi ile alakalı bir durum var. yetkili serviste kayıt açtırıp inceleme talep etmelisiniz.
ekspertiz yaptırdım, sıkıntı yok dediler.. farkettiyseniz sadece contada terleme var sadece.. yangın değil ama hararet yapmış olabilir mi acaba?
normal bir durum deyip geçiştirirler mi acaba? bu yüzden diğer tucsonlar da böyle bir şey var mı merak ediyorum..kafama çok takıldı açıkçası