Arkadaşlar sahibinden.com da gezinirken şu araca rastladım merak ettim araç sahibine mesaj attım vitesin resmini istedim cvp:yalan söylemiyorum Triptonik vites dedi Hyundai Accent Era 1.5 CRDi-VGT Style 2011 Model 28.300 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 141643251
Onun bence arabadan haberi yok donanım olarak da team(mode ) ama style koymuş. GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
baktığınızda galerici güya. Yani işi araba. Yazdığı model isminden tutun da vites bilgisine kadar hepsi hatalı. Şimdi bu kişinin araç hakkında verdiği bilgiler (kaza-boya-bakım) ne kadar doğru olabilir ki? Açıkçası araç alırken, böyle bi'haber tiplerden uzak durdum. Değil mi ki galerici, aman aman.
2 seçenek sunuyorum; 1- Bunlar ya arabadan anlamıyorlar ki sanmıyorum o kadarda olamaz. 2- Direk üçkağıtçı, yalancı, sahtekar vb...
Şaşırmamak lazım..Benim getzi aldığım abide bana 110hp demişti,tabi alırken getzin modelleri hakkında bilgim yoktu.Sonradan öğrendik 88'lik olduğunu.Başka bi gün yine böyle laf arası senin araban 110'luk demişti,her ne kadar değil abi 110'luklarda şu oluyo bu oluyo dediysemde kendi bildiğini okudu
Bizzat aradım sordum birde pişkin pişkin otomatiğin sol tarafında boşluk olmaz dedi ne demek istedi anlamadım GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi