arkadaşlar yeni hyundai era aldım 90bin de km satan şahıs km si 10bin km önce değişti dedi ama ben yinede rahat değilim trigerin değişipdeğişmediğini nasıl anlaşılır
Ustaya götürüp kontrol ettirin yeniyse daha yazıları filan duruyordur kendini belli eder yani ASUS_T00J cihazımdan gönderildi
tam hatırlamıyorum ama kayışın dış yüzeyi belli bir süre sonra parlamaya başlıyor. ustalar biliyor ise kaç km kadar bu durumun sürdüğünü oradan da anlar sanırım
sağolsun sizdende. profil bilgilerinizi düzenlerseniz ayrıca sevinirim hitap için daha uygun olacaktır.isim yaş şehir vb.
90.000 km. yapmış bir aracın triger kayışında çatlamalar oluşmuştur. Kontrolde kesinlikle ortaya çıkar değişip, değişmediği...
ben uzun yola çıkmadan önce trigerimi bi göstermiştim.. yazılar duruyordu çatlak felan da yoktu, usta daha gider demişti
2008 1,4 select modelinin trigeri kayış mı? zincir mi? bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Bende aldığımdan beri hiç baktırmadım. :RpS_rolleyes:
Kayista onemli fakat diger bir faktor gergi rulmani bununla ilgili birsey soyledimi kayis saglam olsa bile rulman kitledimi kayisi yakar ve kopar bilginiz olsun
2. sahibiyim, 107 binde aldım, şu anda 118 bin. Ama değişip değişmediğini satıcıdan öğrenemedim. Kitapçıklarında ve servis kağıdında da hiçbir şey yazmıyor maalesef. İlk fırsatta değiştirmek lazım.
Slm lar bende geçen temmuzda 1,4 era aldım 78,000 de triger degişmemişti çıkan tşrşger de çatlamalar oluşmıştu ve eski oldugu bariz belliydi era nın tirigeri malzeme 70/80 tl idi işçilikte 150 civarı olsa yani toplam 250 tl ye bu iş halledilir benceen ufak şüphe varsa degiştirmekte fayda var saygılar...
Slm lar zaten fazla para tutmuyor yanılmıyorsam ben gmb mi öyle bi marka almıştım içindeki kayış ta dayco diye bi markaydı sanırım fazla para tutumadıgı için orjınalinden şaşma derim saygılar...
Triger gibi hayatı bir parçada orjinalden kaçmamak gerekir. Orjinal alın derim ben çok da pahalı olacağını sanmıyorum.
serviste piyasa fiyatının 2-3 katı olacağını düşünüyorum.orjinal markayı bilsem piyasadan bulurum diye düşünüyorum
107 binde aldım aracı, bana satanda alıp satan birisiydi. Hiç bir şey yapmana gerek yok, yağına suyuna baktır, sür dedi. O zamandan beri sadece Z rotları değiştirdim. Şu anda 119 bin oldu. Ama en kısa zamanda trigeri değiştirmeyi düşünüyorum.