Merhaba arkadaşlar daha önce 98 accent 1.3 LS aracım vardı onu sattım ve çok uygun fiyata 98 accent 1.5 GL 72.000 km de aracı buldum ve aldım genel anlaımda km orjinal ve satın aldığım adam trigerin ne zaman değiştiği hakkında bilgisi yok bende işim garanti olsun diyerekten bugün yetkili servise gittim fiyat aldım 300 tl işcilik dahil çıkardılar sizce fiyatı nasıl ? sanayide yaptırsam ortalama ne kadara gelir seti değiştirmek ? (Not: h.direksiyon ve klima yok) bunun dışında araçla giderken ön taraftan gıcırtılar geliyor sebebi ne olabilir bir arkadaşım rot başlarından olduğunu söyledi bu rotbaşlarını değiştirmesem herhangi bir sorun yaratırmı bana yani çok aciliyeti varmı? ayrıca bugün aracımı denemek amacıyla biraz hız yaptım 200 e yaklaştı yol yoktu çokta basamadım neyse frenlerden sürtme sesi geldi balatalar biterde sürtme sesi gelir ya o tarz bişey ama yavaşladıktan sonra o ses çıkmadı bir daha tekrar denemek amacıyla 100 e kadar çıktım frene bastım ses yoktu. acaba fren balatalarımı eski ? konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum
Araba kasisten veya tumsekten geçince gicirti geliyorsa viraz demir lastigi de olsbilir rot basi gicirti yapmaz takirti tukurtu yapar
Dediginiz gbi sadece gacirtiysa aciliyeti cok yoktur ama zamanla bosluk yaratir ve log log ses yapmaya baslar