Arkadaşlar Accent 1.3 admire aracımın triger setini değiştiricem sizce gmb iyimidir yada başka ne önerirsiniz?
GMB marka alacaksanız tüm bileşenlerinin gmb olmasına dikkat edin. Son dönemde kayışı gmb, gergisi ya da bilyası başka marka olup ta "gmb set" diye satanlar var.
Bugün itibariyle güncel fiyatı Ina - 1.735,00 TL GMB - 1.091,00 TL Kaynak: https://www.parcaofisi.com/hyundai-accent-admire-triger-seti
Sizin araç 1.5 crdi 3 silindir dizel mi? Daha önceki aracım sportage ile aynı triger setini kullanır. Tam 1 yıl önce 04.02.2022 tarihinde orjinal gmb setini 750 TL ye almıştım.
1.6 CRDI dizel 4 silindir. Ne kadar adaletsizce yaşıyoruz hocam. Fiyatlar aldı başını gitti. Gün geçtikçe daha da zorlaşıyor herşey. 1 yıldan bu yana %200 fiyat artışı var
Herkese hayırlı cumalar. Accent Admire 1.5 CRDi aracım var. Triger seti değişeceğim. Servis 7500 lira parça fiyatı çekince sanayiye yöneldik. Birkaç yerden fiyat aldım. GMB marka set için internette 1200 lira diyorlar. SNR marka set için de sanayide 1600 lira diyorlar. Sizce hangi marka daha güvenilir hangisini almalıyım?
GMB ya da Gates hyundainin serviste kullandığı orjinal ürün üreticileri. GMB alırsanız dikkat etmeniz gereken tüm bileşenlenin GMB olması. (Kayış, gergi rulmanı vs.)
45000km de olan accent gls 1.5 aracımın treger tk .2022 Nisan ayında bosch serviste değiştirdim üzerine Gates marka takıldı mayıs 2023 te bilya sesi geldi bunun üzerini yetkili servise götürdüm kayış gergin takıldığı için avare bilyayi bozmus hayatı bir parça olması nedeni ile serviste değiştirdim fakat ses devam etti devirdaimde bozuk cikti maalesef bir yüklü servis faturası ödememek için sanayide gmb marka taktirdım kıssadan hisse triger değişecek ise devirdaimde değişmeli