Selamün aleyküm triger kayisinda bakayim dedim böyle birşey gördüm bu dikiş gibi şeyler normal mi her kayışta olur mu SM-J600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam en son ne zaman değiştiniz bilmiyorum ama kayışın lifi çıkmış yıpranmışa benziyor. Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi
Dikiş normal. Ek yeridir. Resim çok net değil. O kayış da triger kayışı değil. Trigeri kontrol etmek için plastik kapagı sökmwniz gerekir.
Hocam 1 sene olmadi usta degistirdim demisti yani sıkıntı olur mu ileride SM-J600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Açıkta olan kayış triger değil , kapağı açınca görülür diyor ,@ai_torcuk arkadaşımız bak , foto net olmasa da bir şüpheniz varsa hem görünen hem de kapalı olan trigere ulaşarak kontrol ettirmeniz iyi olur , ikinci elde önceki sahibinin yaptım dediği hiç bir şeye güvenmem , kendi yaptıklarınızdır aslolan. Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi
Kaygı etmiştim kafamda Allah razı olsun triger bayağı önem veriyorumda SM-J600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arac yağ yakıyordu motor yaptırırken usta değiştim demisti her şeyini bu kayış sıkıntı olur mu yoksa bineyimi böyle pek anlamada bu işlerden SM-J600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ustanız değiştim demiş , değiştiği parçaların eskisini de biriktirip gösterdi mi bilmem. Ama yine de şüpheniz varsa yeniyle eski ayırt edilir , trigeri kontrol ettirebilirsiniz. Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi
Çok teşekkür ederim bi kontrol etireyim kafamda kaygi gitsin SM-J600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu kayış V kayışı, klimayı, alternatörü çalıştırır. koparsa motora birşey olmaz ama yolda kalırsınız. V kayışı ortalama 60bin kmde bir değişmeli. triger kapağın altında. trigerin de ömrü 120binkm. trigerde belirgin çatlak yoksa dayanır, kolay kolay kopmaz.
Kayış pek hoşuma gitmedi, 4 sene önce Continental ve dayco marka kayış değiştirdim. 80 bin oldu yazıları üstünde. O kayış eski gibi.
Zaten kayış normalde ama üstünde yazıları duruyor ustamısınız bu arada SM-J600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi