Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Triger kayisi

'Accent Forum - Club' forumunda motto tarafından 23 Şubat 2009 tarihinde açılan konu

1. motto

motto Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba arkadaslar.123.000de 2006 accent admire CRDI im var.sanayiye abkim icin gittim ustaya trigerin degisecegini soyledim.ama o abi bu zaten 90.000de degisiyor dedi.bende servisi arayip en arabamin onceki sahibinin en son ne zaman trigeri degistirttigini ogrendim 60.000de degistirmis.Ama usta motorun sesini falan dinledi.abi bunun degismesine gerek yok' bunlarda 120binde degismiyor dedi.dogrumudur sizcede

2. Misafir

Misafir Guest

60.000 değiştirmekte fayda var, 90.000 idare eder, 120.000'i geç...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

3. motto

motto Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    cevap icin tesekkurler hocam.aracin trigeri yetkili serviste 61.000de degismis.su anda 123.000 de simdi degistirmem gerekiyor mu diye sordum

4. crac

crac Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    eğer triger 61.000 de değiştirilmişse ki öyle söyliyorsun ve aracın şu an 123.000 deyse değiştirme vaktin çoktan gelmiştir. ihmal etme gidip bir an önce değiştir. motorun sesini dinleyen motorcun tanıdıkmı ? sürekli gittiğin bir motorcumu ? güvenebilceğin birimi? çünkü onlarda kendi çıkarlarının peşinde. sana şimdi bişey yok der değiştirmezsin çok az bir zaman sonra 100-150 tl verip değiştirmediğin trigerin sana açacağı masraf 600-700 ü bulur ! BİR AN ÖNCE DEĞİŞTİRMENİ TAVSİYE EDERİM...!

5. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    60-120-180 diye gider.en sağlıklısı her 60binde değiştirmek.fazlada gider ama tehlikeli koparsa daha çok masraf açar...

ewet şimdi değiştirmen gerekiyor

6. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    kayış koparsa motor pert olur, ayrıca ses dinlemekle falan kayışın aşındığı anlaşılmaz, zincir olsa neyse, kayışın kopacağı önceden belli olmaz yani.
    90 bine dayanacak gibi yapıldığı dorudur ama 60 binde bir değişir. zaten çok para değil, ihmale gelmez.

7. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bencede değiştirin arkadaşlar haklı

8. motto

motto Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bugun ankarada nezirogluna gittim sordum.trigeri degistirmek icin 400 tl istediler.Kayisi alip kendim taktirsam nasil olur dedim.47 tl ye sadece trigeri kayisini satiyoruz dedi.Ya yanlis soylediler.Yada trigerle beraber birkac parca daha degisiyoru oyle mi arkadaslar benim pek bilgim yok ama 47 tl komik geldi

9. crac

crac Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    trigeri oto parçacılar sitesinden bir bakalım ne kadarmış...

10. crac

crac Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kardeşim 2000/2002 arası hyundai accent triger seti 55- 60 tl arası.. senin aracın 2009 çok çok olsun 70 tl olur! ( varsayım..) 50 tl de işcilik versen 120-140 tl arasına patlar sana. ( kaba hesap..)

11. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    ankaradaysan akid plazadanda bi fiyat al.bence neziroğlu yanlış söylemiş veyada 60,000 bakımının fiyatını söylemiş...yani sadece triger+işçilik değil o fiyat

12. gls16v

gls16v Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bana 4 yılda değişmesi gerekir demişti kullanma kılavuzuna bakıyorum 60 bin diyor sene felan yazmıyor ins doğru gidiyoruzdur 62 binde girecek bizim kide..

13. Misafir

Misafir Guest

400'e 60.000 bakım zor abi, ben 800 cıvarı fiyat aldım, ayrıca servis sırf triter kiti değişimi için 350 dedi.

14. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    60 bakımında triger seti,motor yağı,şanzuman yağı,hava ve yağ filitresi değişiyormuş fiyatta 505TL

15. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    hocam bahsedilen aracın 60 bin bakımı anca zaten 400 tl tutar motor yağı filtreler ve triger değşimi....

fakat belki yine fiyat farkı olabilir.istanbulda era dizel 15 bin bakımı 280 tl iken ankarada 180 tl gibi...

16. valerina

valerina Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    aslında km ile ölçülmez triger her 60000 km yapan araçta triger aynı turu atmamıştır. Bu yüzden araba alırken bundan öncekinin nasıl kullandığını bilemiyeceğimiz için km bakmadan değiştirmekte fayda var.

17. Misafir

Misafir Guest

Doğrudur hocam........

18. SelahattinP

SelahattinP Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    benzinlilerde triger 60 bin veya 4 yıl hangisi önce dolarsa.. zannediyorum özelliğini kaybediyor diye..dizellerde kayışın kopması halinde daha fazla masraf çıkıyor..biliginize..

19. kaptanx

kaptanx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben elantranın triger setini 55 tl ye almıştım ve işçilik dahil 90 tl ye işi hallettim,yağ+yağ filtresi+hava filtresi toplamda en fazla 160 tl tutar ama servisin sana o fiyatı vermesi normal çünkü orası servis :(

20. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    be bugun 97 accent için triger seti aldım servisten, birkaç gün içinde de özel serviste değiştireceğim.

triger seti diyince 3 parça veriyorlar: triger kayışı+ triger kayışı gergisi+ v kayışı(vantilatör kayışı) toplam 78 TL ama işçilik olarak serviste çok istiyorlar, özel servislerde ortalama 50 TLye takıyorlar. yani sizin aracınız için de çok tutmaz, en fazla 150-180 TL falan olur.

hyundai triger seti orjinal fiyatları çok ucuz gerçekten. laguna için 500 TL gibi bir fiyatı var, opellerin de çok pahalı. bence hiç ihmal etmeyin, zaten ucuz.

Düzenleyen : yanlayanaccent

Bu Sayfayı Paylaş